Karališki blynai su mielėmis

Karališki blynai su mielėmis

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Nusprendžiau, kad būtina juos išsikepti, nes blynai mūsų šeimoje visada pageidaujami. Iš karto turiu pasakyti, kad man blyneliai patiko, tad drąsiai dalinuosi receptu! Jei niekada nekepėte karališkųjų blynų su mielėmis, tuomet patariu šią spragą būtinai užpildyti, nes blynai yra labai skanūs.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    500 gramų
  • Pienas
    500 gramų
  • Šiltas vanduo
    200 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Šviežios mielės
    25 gramai
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    50 gramų
  • Sviestas
    30~40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje.
    2. Mieles ištirpinkite šiltame vandenyje.
  • Reklama
  • Suberkite pusę miltų, išmaišykite ir leiskite tešlai pastovėti 40-45 min.
    3. Suberkite pusę miltų, išmaišykite ir leiskite tešlai pastovėti 40-45 min.
  • Atskirkite kiaušinio trynį ir baltymą, į trynį įdėkite druskos ir cukraus, išmaišykite.
    4. Atskirkite kiaušinio trynį ir baltymą, į trynį įdėkite druskos ir cukraus, išmaišykite.
  • Reklama
  • Į pakilusią tešlą supilkite trynio, cukraus ir druskos mišinį.
    5. Į pakilusią tešlą supilkite trynio, cukraus ir druskos mišinį.
  • Suberkite likusius miltus, išmaišykite, gaunasi labai tiršta tešla.
    6. Suberkite likusius miltus, išmaišykite, gaunasi labai tiršta tešla.
  • Reklama
  • Pieną pašildykite iki maždaug 80 laipsnių ir supilkite į tešlą. Pienas turi būti labai karštas.
    7. Pieną pašildykite iki maždaug 80 laipsnių ir supilkite į tešlą. Pienas turi būti labai karštas.
  • Tešlą plakite mikseriu iki vientisos masės.
    8. Tešlą plakite mikseriu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Kiaušinio baltymą išplakite į putas, įmaišykite į tešlą.
    9. Kiaušinio baltymą išplakite į putas, įmaišykite į tešlą.
  • Leiskite tešlai vėl pakilti, tai užtruks apie 15-20 minučių. Naudokite indus erdvesnius, nes tešla aktyviai kils.
    10. Leiskite tešlai vėl pakilti, tai užtruks apie 15-20 minučių. Naudokite indus erdvesnius, nes tešla aktyviai kils.
  • Reklama
  • Blynus apkepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, iš anksto patepdami augaliniu aliejumi. Išdėliokite gatavus blynus į krūvą, viršų...
    11. Blynus apkepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, iš anksto patepdami augaliniu aliejumi. Išdėliokite gatavus blynus į krūvą, viršų patepkite sviestu.
  • Patiekite blynus karštus, su uogiene, medumi, kondensuotu pienu, kaip mėgstate. Skanaus!
    12. Patiekite blynus karštus, su uogiene, medumi, kondensuotu pienu, kaip mėgstate. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai