Karališkasis varškės pyragas su abrikosais

Karališkasis varškės pyragas su abrikosais

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Nuostabus pyragas, traškus išorėje ir švelnus viduje, su varške ir abrikosais pelnytai gavo pavadinimą – „Karališkasis varškės pyragas“. Šiame kepinyje puikiai dera saldi varškė ir abrikosai. Trapus pyragas su abrikosais ir subtiliu varškės sluoksniu, primenančiu suflė, paruošiamas paprastai ir greitai. Tai bus puikus priedas prie arbatos, kavos, kompoto, pieno.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    170 gramų
  • Kvietiniai miltai
    300 gramų
  • Cukrus
    150 gramų (100 gramų
  • Vanilinis cukrus
    5 gramai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Varškė
    300 gramų
  • Abrikosai
    150 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Paruoškite pyrago įdarą. Į dubenį sudėkite varškę, cukrų ir kiaušinį.
    2. Paruoškite pyrago įdarą. Į dubenį sudėkite varškę, cukrų ir kiaušinį.
  • Reklama
  • Šiuos ingredientus sutrinkite trintuvu iki vientisos ir kreminės masės.
    3. Šiuos ingredientus sutrinkite trintuvu iki vientisos ir kreminės masės.
  • Į atskirą dubenį suberkite miltus, cukrų ir kepimo miltelius ir sumaišykite sausus ingredientus.
    4. Į atskirą dubenį suberkite miltus, cukrų ir kepimo miltelius ir sumaišykite sausus ingredientus.
  • Reklama
  • Į dubenį su sausais ingredientais sutarkuokite šaltą sviestą.
    5. Į dubenį su sausais ingredientais sutarkuokite šaltą sviestą.
  • Sviestą sumaišykite su sausais ingredientais iki trupinių.
    6. Sviestą sumaišykite su sausais ingredientais iki trupinių.
  • Reklama
  • Pusę trupinių sudėkite į kepimo indą.
    7. Pusę trupinių sudėkite į kepimo indą.
  • Ant trupinių dėkite varškės įdarą.
    8. Ant trupinių dėkite varškės įdarą.
  • Reklama
  • Abrikosus nuplaukite, išimkite kauliukus ir supjaustykite. Paskirstykite ant varškės įdaro.
    9. Abrikosus nuplaukite, išimkite kauliukus ir supjaustykite. Paskirstykite ant varškės įdaro.
  • Antrąją trupinių dalį dėkite ant abrikosų.
    10. Antrąją trupinių dalį dėkite ant abrikosų.
  • Reklama
  • Pyragą kepkite iki 175-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės.
    11. Pyragą kepkite iki 175-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Kepimo laikas priklauso nuo jūsų orkaitės.
  • Išimkite pyragą iš orkaitės, atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite. Skanaus!
    12. Išimkite pyragą iš orkaitės, atvėsinkite, supjaustykite ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai