Kamamberas su batonu orkaitėje

Kamamberas su batonu orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

2-3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Iškeptas kamamberas aštriame padaže, apsuptas batono, daugeliui bus tikras atradimas. Užkandis, tinkantis romantiškai vakarienei ar šventiniam stalui. Kamamberas turi labai subtilią struktūrą, kuri gerai tirpsta aukštoje temperatūroje ir turi nedidelį grybų skonį. Tai puikus ir greitas užkandis draugiškiems susibūrimams ar tiesiog užkandžiui. Vietoj rozmarino galite pridėti itališkų ar Provanso žolelių, o įprastą augalinį aliejų pakeisti alyvuogių aliejumi.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kamembertas
    1 vnt
  • Bagetas
    250 gramų
  • Rozmarinas
    4 gramai
  • Augalinis aliejus
    6 šaukštai
  • Česnakai
    4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus kamembertui su batonu gaminti.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus kamembertui su batonu gaminti.
  • Į dubenį supilkite augalinį aliejų, suberkite sausą rozmariną ir 3 skilteles supjaustyto česnako skilteles. Palikite 5-7 minutes, kad įsi...
    2. Į dubenį supilkite augalinį aliejų, suberkite sausą rozmariną ir 3 skilteles supjaustyto česnako skilteles. Palikite 5-7 minutes, kad įsigertų.
  • Reklama
  • Kamembertą supjaustykite kvadratėliais, nepasiekdami dugno peiliu. Į skilteles įdėkite likusį susmulkintą česnaką. Kepimo formą ištepkite...
    3. Kamembertą supjaustykite kvadratėliais, nepasiekdami dugno peiliu. Į skilteles įdėkite likusį susmulkintą česnaką. Kepimo formą ištepkite sviestu ir prieskoniais, o į vidurį įdėkite sūrio.
  • Batoną supjaustykite gabalėliais ir išdėliokite aplink sūrį. Batoną ir sūrį aptepkite rozmarinų ir česnakų aliejumi.
    4. Batoną supjaustykite gabalėliais ir išdėliokite aplink sūrį. Batoną ir sūrį aptepkite rozmarinų ir česnakų aliejumi.
  • Reklama
  • Įdėkite sūrio ir batono indą į karštą orkaitę. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Po kurio laiko išimkite kamembertą iš or...
    5. Įdėkite sūrio ir batono indą į karštą orkaitę. Kepkite 20-25 minutes 180 laipsnių temperatūroje. Po kurio laiko išimkite kamembertą iš orkaitės ir nedelsdami patiekite.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai