Kalakutienos suktinukai
4 (2 įvertinimai)
Apie receptą
Kalakutienos suktinukai, be jokios abejonės, yra vienas iš mano firminių patiekalų ir mano tikrasis kulinarinis pasididžiavimas. Jei gaminsite tiksliai pagal šį receptą, jis bus neįtikėtinai skanus. Kalakutienos suktinukai yra mano mėgstamiausias patiekalas dėl kelių priežasčių. Pirmas ir, žinoma, pagrindinis dalykas – dieviškai skanus patiekalas, kurį esu pasiruošusi valgyti kasdien pusryčiams, pietums ir vakarienei. Antra priežastis – jie paruošiami itin greitai, todėl tinka daugybei progų – netikėtiems svečiams, laiko spaudimui ir pan. Trečia priežastis – mažas reikalingų ingredientų kiekis. Tad, jei turite kalakuto ir sūrio, visada galite išsiversti be kitų ingredientų.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kalakutienos krūtinėlė500 gramų
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Džiūvėsėliai3 šaukštai
-
Jūros druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus50 mililitrų
Gaminimo eiga
-
1. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome išilgai plonais sluoksniais, tada išmušame, kad sluoksniai būtų labai ploni ir lankstūs. Į kiekvieną suktinuką įvyniokite nedidelį sūrio gabalėlį.
-
2. Turėtumėte gauti gražių suktinukų. Jei jie subyrėtų, pritvirtinkite juos dantų krapštuku arba specialia maisto virvele. Tada kiekvieną suktinuką pamerkite į išplaktą kiaušinį.
-
Reklama
-
3. Kiekvieną suktinuką apvoliokite džiūvėsėliuose.
-
4. Pasūdykite ir kepkite ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Kalakutiena iškepa greitai, todėl kepimui užtruksite 5-7 minutes, ne daugiau. Kalakutienos suktinukai paruošti - gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama