Kalakutienos guliašas su bulvėmis

Kalakutienos guliašas su bulvėmis

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Skanus patiekalas ne visada susideda iš nepaprastų produktų. Kartais paprastumas suteikia puikų skonį. Bulves nulupkite ir virkite, kol išvirs, iš jos gaminsime bulvių košę. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir pakepinkite aliejuje iki auksinės rudos spalvos, tada suberkite daržoves, prieskonius ir troškinkite. Patiekdami tyrę dėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite kalakutienos guliašo.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    500 gramai
  • Morkos
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    50 mililitrų
  • Svogūnai
    3 vnt
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Pienas
    300 mililitrų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Vanduo
    1 litras
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia išvirkime bulves. Norėdami tai padaryti, pirmiausia bulves reikia nuvalyti. Supjaustome į 4 dalis. Sudėkite į puodą ir užpilki...
    1. Pirmiausia išvirkime bulves. Norėdami tai padaryti, pirmiausia bulves reikia nuvalyti. Supjaustome į 4 dalis. Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.
  • Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Kalakutienos filė supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Įkaitintoje keptuvėje apkepkite filė gabalėlius iki vos pastebimos rudos spalvos. Ugnis nedidelė.
    3. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite filė gabalėlius iki vos pastebimos rudos spalvos. Ugnis nedidelė.
  • Nulupkite svogūną. Svogūną reikia susmulkinti. Man labiau patinka blenderis, bet galite pjaustyti rankomis.
    4. Nulupkite svogūną. Svogūną reikia susmulkinti. Man labiau patinka blenderis, bet galite pjaustyti rankomis.
  • Reklama
  • Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną. Viską kartu troškinkite, kol svogūnas suminkštės.
    5. Į mėsą suberkite susmulkintą svogūną. Viską kartu troškinkite, kol svogūnas suminkštės.
  • Morkas stambiai sutarkuokite.
    6. Morkas stambiai sutarkuokite.
  • Reklama
  • Į keptuvę sudėkite morkas ir išmaišykite.
    7. Į keptuvę sudėkite morkas ir išmaišykite.
  • Įpilkite šiek tiek vandens, pomidorų pastos. Įberkite druskos ir prieskonių. Troškinkite uždengę, kol daržovės iškeps.
    8. Įpilkite šiek tiek vandens, pomidorų pastos. Įberkite druskos ir prieskonių. Troškinkite uždengę, kol daržovės iškeps.
  • Reklama
  • Iki to laiko bulvės turėtų būti paruoštos. Visiškai nusausinkite. Į bulves įpilkite pieno ir sviesto. Bulves sutrinkite iki purios masės.
    9. Iki to laiko bulvės turėtų būti paruoštos. Visiškai nusausinkite. Į bulves įpilkite pieno ir sviesto. Bulves sutrinkite iki purios masės.
  • Kalakutienos guliašą patiekite su bulvėmis. Gero apetito. Vietoj kalakutienos galite naudoti vištienos filė, liesą kiaulieną.
    10. Kalakutienos guliašą patiekite su bulvėmis. Gero apetito. Vietoj kalakutienos galite naudoti vištienos filė, liesą kiaulieną.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai