Kalakutiena su ananasais ant iešmelių

Kalakutiena su ananasais ant iešmelių

5 (1 įvertinimai)

6-7 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Patiekalas paruošiamas greitai. Labai geras pasirinkimas, jei svečiai bus po 20 min. Patiekalas nereikalauja jokio specialaus marinavimo. 10 minučių pailsėti ir 10 minučių kepti. Svečiai bus patenkinti. Gražus ir skanus karštas patiekalas paruošiamas per pusvalandį. Išmirkykite medinius iešmelius, tuo tarpu supjaustykite kalakuto filė ir pabarstykite prieskoniais. Tada ant iešmelių reikėtų suverti kalakuto ir ananaso gabalėlius ir kepti orkaitėje.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Vaisiai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutiena, filė
    700 gramų
  • Konservuoti ananasai (žiedai)
    10 griežinėlių
  • Garstyčios su grūdeliais (Dijon arba prancūziškos)
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Prieskoniai keptai paukštienai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska ir malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Įdėkite iešmelius į bet kokį platų indą ir pamirkykite 15 minučių.
    2. Įdėkite iešmelius į bet kokį platų indą ir pamirkykite 15 minučių.
  • Reklama
  • Kepimui reikia ananasų žiedų. Kiekvieną žiedą supjaustykite į 6 dalis. Netinka patiekalui (parduodami) ananasų gabalėliai. Šios dalys yra...
    3. Kepimui reikia ananasų žiedų. Kiekvieną žiedą supjaustykite į 6 dalis. Netinka patiekalui (parduodami) ananasų gabalėliai. Šios dalys yra per mažos. Jie nukrenta nuo iešmo ir blogai atrodo iškepę.
  • Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais vienodais gabalėliais.
    4. Kalakutienos mėsą supjaustykite mažais vienodais gabalėliais.
  • Reklama
  • Į paukštieną įberkite druskos, garstyčių, maltų juodųjų pipirų, prieskonių.
    5. Į paukštieną įberkite druskos, garstyčių, maltų juodųjų pipirų, prieskonių.
  • Viską išmaišykite ir leiskite 5 minutes pailsėti.
    6. Viską išmaišykite ir leiskite 5 minutes pailsėti.
  • Reklama
  • Ant kiekvieno iešmo pakaitomis suverkite po gabalėlį mėsos ir po gabalėlį ananaso.
    7. Ant kiekvieno iešmo pakaitomis suverkite po gabalėlį mėsos ir po gabalėlį ananaso.
  • Kepimo skardą išklokite folija. Pačią foliją sutepkite aliejumi. Išdėliokite paruoštą mėsą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepki...
    8. Kepimo skardą išklokite folija. Pačią foliją sutepkite aliejumi. Išdėliokite paruoštą mėsą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite mėsą orkaitėje apie 15 minučių.
  • Reklama
  • Paruošta mėsa patiekiama karšta.
    9. Paruošta mėsa patiekiama karšta.
  • Gero apetito. Palepinkite save ir savo artimuosius gardžiu patiekalu.
    10. Gero apetito. Palepinkite save ir savo artimuosius gardžiu patiekalu.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai