Kakava su plakta grietinėle ir zefyrais
5 (1 įvertinimai)
2-3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Gardi, kvapni kakava su puriu grietinėlės dangteliu ir zefyrais bus puiki dienos pradžia. Ji paruošiama labai paprastai ir greitai. Žvilgtelk į receptą! Kakavos su plakta grietinėle ruošimui tinka bet koks zefyras be šokolado. Kad zefyrą būtų lengviau pjaustyti, įmerkite peilį į vandenį ir šiek tiek nusausinkite. Kol verdate kakavą, grietinėlę geriau laikyti šaldytuve.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kakavos milteliai4 šaukštai
-
Pienas500 mililitrų
-
Kondensuotas pienas1 valgomasis šaukštas
-
Plakta grietinėlė200 mililitrų
-
Zefyras2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį supilkite šaltą grietinėlę ir plakite iki purios masės.
-
Reklama
-
3. Zefyrą supjaustykite mažais gabalėliais, sudėkite į grietinėlę ir išmaišykite.
-
4. Supilkite pieną į puodą storu dugnu ir suberkite kakavos miltelius. Viską išmaišykite šluotele iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Padėkite kakavą ant vidutinės ugnies ir užvirinkite. Supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite iki vientisos masės ir vėl užvirinkite, nukelkite nuo ugnies.
-
6. Į puodelius supilkite kakavą, ant viršaus aptepkite grietinėle su zefyrais ir iškart patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama