Kaimiškos bulvės orkaitėje su mėsa

Kaimiškos bulvės orkaitėje su mėsa

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kartais norisi suvalgyti ką nors paprasto, be išskirtinių pavadinimų ir neištariamų ingredientų. Toks patiekalas – bulvės, keptos su mėsa orkaitėje! Pasiruoškite ir mėgaukitės! Štai paprastas kaimiškų bulvių receptas orkaitėje su mėsa. Pagrindinis ingredientas – kiaulienos šonkauliukai, kurie pirmiausia apkepami keptuvėje, o tik tada kepami su svogūnais ir bulvėmis. Patiekalas patiekiamas su gardžiu grietinės, sūrio ir riešutų padažu. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos šonkaulių
    3~4 vnt
  • Bulvės
    pagal poreikį
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį (krapai ir petražolės)
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Graikiniai riešutai
    1~2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Svogūną pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės.
    1. Svogūną pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės.
  • Atskirai apkepkite kiaulienos šonkauliukus iki auksinės rudos spalvos ant vidutinės ir stiprios ugnies aliejuje.
    2. Atskirai apkepkite kiaulienos šonkauliukus iki auksinės rudos spalvos ant vidutinės ir stiprios ugnies aliejuje.
  • Reklama
  • Bulves supjaustome kubeliais arba lazdelėmis, taip pat pakepiname keptuvėje iki gražios rausvos spalvos.
    3. Bulves supjaustome kubeliais arba lazdelėmis, taip pat pakepiname keptuvėje iki gražios rausvos spalvos.
  • Sudėkite į kepimo indą: bulves, šonkauliukus, svogūnus. Ant viršaus pabarstykite druska, pipirais ir bet kokiais prieskoniais pagal skonį...
    4. Sudėkite į kepimo indą: bulves, šonkauliukus, svogūnus. Ant viršaus pabarstykite druska, pipirais ir bet kokiais prieskoniais pagal skonį. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite. Tuo tarpu paruoškite skanų padažą. Grietinę sumaišykite su tarkuotu sūriu, smulkintais riešutais, krapais, taip pat pipirais ir druska.
  • Reklama
  • Pabarstykite paruoštą patiekalą susmulkintomis žolelėmis.
    5. Pabarstykite paruoštą patiekalą susmulkintomis žolelėmis.
  • Apšlakstykite padažu ir patiekite. Gero apetito!
    6. Apšlakstykite padažu ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai