Jūros gėrybių salotos su avokadu
5 (1 įvertinimai)
								3  Porcijos
						
								30 min.
						Apie receptą
Krevečių salotos labai skanios. Jos yra saldaus skonio, kuris puikiai dera su daržovėmis, vaisiais ir kitais maisto produktais. Galite naudoti bet kokias krevetes: dideles arba mažas. Turėjau jas jau nuluptas, išvirtas ir vakuume. Jų galite nusipirkti bet kuriame prekybos centre. Visus produktus smulkiai sukapoju, salotas pagardinu augalinio aliejaus padažu.
Paskirtis: Salotų receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Virtos krevetės450 gramų
- 
													Laimas3 vnt
- 
													Avokadas2 vnt
- 
													Agurkas1 vnt
- 
													Pomidorai3 vnt
- 
													Svogūnas1 vnt
- 
													Kalendra1/2 krūva
- 
													Alyvuogių aliejus2 šaukštai
- 
													Tabascopagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Mano krevetės jau nuluptos ir išvirtos. Pomidorus, avokadą, agurką ir svogūną supjaustau nedideliais kubeliais. 1. Mano krevetės jau nuluptos ir išvirtos. Pomidorus, avokadą, agurką ir svogūną supjaustau nedideliais kubeliais.
- 
                                                     2. Aš turėjau didelių krevečių, todėl jas supjausčiau į kelias dalis (jei turite mažų, galite palikti visas). 2. Aš turėjau didelių krevečių, todėl jas supjausčiau į kelias dalis (jei turite mažų, galite palikti visas).
- 
Reklama
- 
                                                     3. Visus susmulkintus ingredientus sudėjau į dubenį ir iš trijų laimų išspaudžiau sultis ir išmaišiau. Nuplaukite kalendrą ir nupjaukite stiebus, tada susmulkinkite lapus į dubenį. 3. Visus susmulkintus ingredientus sudėjau į dubenį ir iš trijų laimų išspaudžiau sultis ir išmaišiau. Nuplaukite kalendrą ir nupjaukite stiebus, tada susmulkinkite lapus į dubenį.
- 
                                                     4. Patiekalą pagardinkite alyvuogių aliejumi ir įlašinkite porą lašų tabasko ir išmaišykite. 4. Patiekalą pagardinkite alyvuogių aliejumi ir įlašinkite porą lašų tabasko ir išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Salotas patiekiu iškart po paruošimo. Jos lengvas, malonaus rūgštumo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 5. Salotas patiekiu iškart po paruošimo. Jos lengvas, malonaus rūgštumo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















