Jūros gėrybių salotos su avokadu
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Krevečių salotos labai skanios. Jos yra saldaus skonio, kuris puikiai dera su daržovėmis, vaisiais ir kitais maisto produktais. Galite naudoti bet kokias krevetes: dideles arba mažas. Turėjau jas jau nuluptas, išvirtas ir vakuume. Jų galite nusipirkti bet kuriame prekybos centre. Visus produktus smulkiai sukapoju, salotas pagardinu augalinio aliejaus padažu.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virtos krevetės450 gramų
-
Laimas3 vnt
-
Avokadas2 vnt
-
Agurkas1 vnt
-
Pomidorai3 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Kalendra1/2 krūva
-
Alyvuogių aliejus2 šaukštai
-
Tabascopagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mano krevetės jau nuluptos ir išvirtos. Pomidorus, avokadą, agurką ir svogūną supjaustau nedideliais kubeliais.
-
2. Aš turėjau didelių krevečių, todėl jas supjausčiau į kelias dalis (jei turite mažų, galite palikti visas).
-
Reklama
-
3. Visus susmulkintus ingredientus sudėjau į dubenį ir iš trijų laimų išspaudžiau sultis ir išmaišiau. Nuplaukite kalendrą ir nupjaukite stiebus, tada susmulkinkite lapus į dubenį.
-
4. Patiekalą pagardinkite alyvuogių aliejumi ir įlašinkite porą lašų tabasko ir išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Salotas patiekiu iškart po paruošimo. Jos lengvas, malonaus rūgštumo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama