Jogurto padažas

Jogurto padažas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Natūralus jogurtas – puikus pagrindas lengviems, gaiviems ir skaniems padažams! Siūlau jums receptą, kaip prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų pasigaminti jogurtinį padažą su citrinos žievele ir žolelėmis. Jei jūsų jogurtas tirštas, tuomet iš jo galite pasigaminti nuostabų padažą traškučiams, krekeriams, tacos ir pan. Iš skystenio jogurto bus puikus padažas prie šašlykų, keptos žuvies ar daržovių troškinio – rinkitės! Žinoma, abiem atvejais jogurtas turi būti šviežias ir natūralus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Natūralus jogurtas
    1.5 stiklinės
  • Citrina
    1 vnt
  • Krapai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Žalias bazilikas
    pagal skonį
  • Malti kvapieji pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    1~2 šaukštai (neprivaloma)
  • Prieskoniai
    pagal skonį (pavyzdžiui, šaukštelis garstyčių)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paruošime jogurtą.
    1. Pirmiausia paruošime jogurtą.
  • Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
    2. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
  • Reklama
  • Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite žoleles.
    3. Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite žoleles.
  • Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka.
    4. Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka.
  • Reklama
  • Dabar į jogurtą sudėkite žievelės ir išmaišykite.
    5. Dabar į jogurtą sudėkite žievelės ir išmaišykite.
  • Ten pridėkite žalumynų, česnako, druskos ir prieskonių, vėl sumaišome. Supilkite alyvuogių aliejų ir daugiau nemaišykite, o išplakite pad...
    6. Ten pridėkite žalumynų, česnako, druskos ir prieskonių, vėl sumaišome. Supilkite alyvuogių aliejų ir daugiau nemaišykite, o išplakite padažą šluotele. O dabar šiek tiek atvėsiname ir patiekiame ant stalo – viskas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai