Jogurto padažas
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Natūralus jogurtas – puikus pagrindas lengviems, gaiviems ir skaniems padažams! Siūlau jums receptą, kaip prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų pasigaminti jogurtinį padažą su citrinos žievele ir žolelėmis. Jei jūsų jogurtas tirštas, tuomet iš jo galite pasigaminti nuostabų padažą traškučiams, krekeriams, tacos ir pan. Iš skystenio jogurto bus puikus padažas prie šašlykų, keptos žuvies ar daržovių troškinio – rinkitės! Žinoma, abiem atvejais jogurtas turi būti šviežias ir natūralus.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Natūralus jogurtas1.5 stiklinės
-
Citrina1 vnt
-
Krapaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Žalias bazilikaspagal skonį
-
Malti kvapieji pipiraipagal skonį
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Alyvuogių aliejus1~2 šaukštai (neprivaloma)
-
Prieskoniaipagal skonį (pavyzdžiui, šaukštelis garstyčių)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia paruošime jogurtą.
-
2. Nulupkite ir susmulkinkite česnaką.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite žoleles.
-
4. Citrinos žievelę sutarkuokite smulkia tarka.
-
Reklama
-
5. Dabar į jogurtą sudėkite žievelės ir išmaišykite.
-
6. Ten pridėkite žalumynų, česnako, druskos ir prieskonių, vėl sumaišome. Supilkite alyvuogių aliejų ir daugiau nemaišykite, o išplakite padažą šluotele. O dabar šiek tiek atvėsiname ir patiekiame ant stalo – viskas!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama