Jogurtinis pyragas su avietėmis

Jogurtinis pyragas su avietėmis

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Aš esu nepataisoma smaližė! Nežinau, kaip įveikti šį nenugalimą potraukį saldumynams! Tačiau radau būdą, kaip nepriaugti papildomų kilogramų. Taigi aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti jogurtinį pyragą su avietėmis! Tai puikus būdas valgyti saldumynus ir palaikyti gerą formą. Žinoma, jogurtiniuose pyraguose taip pat yra kalorijų... Bet ne tokiais kiekiais kaip kitose rūšyse! Aš beprotiškai mėgstu avietes, todėl radau įkvėpimo gaminti šį pyragą!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Trapios tešlos sausainiai
    200 gramų
  • Sviestas
    70 gramų
  • Kondensuotas pienas
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    200 gramų (33~35%)
  • Natūralus jogurtas
    250 gramų (5~8%)
  • Cukrus
    70 gramų
  • Citrinų sultys
    1 valgomasis šaukštas
  • Želatina
    12 gramų
  • Virintas vanduo
    0,5 stiklinės
  • Bananas
    1 vnt
  • Konservuoti persikai
    70 gramų
  • Avietės
    200 gramų
  • Migdolų žiedlapiai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sausainius sumalame. Taip pat galite trupinti rankomis. Į gautus trupinius sudėkite sviestą su kondensuotu pienu.
    1. Sausainius sumalame. Taip pat galite trupinti rankomis. Į gautus trupinius sudėkite sviestą su kondensuotu pienu.
  • Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pusvalandžiui. Ji turėtų gerai išsipūsti ir padidėti dvigubai ar net trigubai.
    2. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pusvalandžiui. Ji turėtų gerai išsipūsti ir padidėti dvigubai ar net trigubai.
  • Reklama
  • Išmaišykite sausainių tešlą iki vientisos masės. Ant viršaus uždėkite supjaustytą bananą. Dedame į šaldytuvą.
    3. Išmaišykite sausainių tešlą iki vientisos masės. Ant viršaus uždėkite supjaustytą bananą. Dedame į šaldytuvą.
  • Grietinėlę išplakti su cukrumi. Suberkite smulkintus persikus, avietes, natūralų jogurtą, citrinos sultis ir ištirpintą želatiną.
    4. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Suberkite smulkintus persikus, avietes, natūralų jogurtą, citrinos sultis ir ištirpintą želatiną.
  • Reklama
  • Sumaišome kreminę-vaisinę masę ir užpildome ant sausainių pagrindo. Uždenkite pyragą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą nakčiai. Ry...
    5. Sumaišome kreminę-vaisinę masę ir užpildome ant sausainių pagrindo. Uždenkite pyragą maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą nakčiai. Ryte tortą puošiame migdolais ir uogomis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai