Jautienos kepsneliai

Jautienos kepsneliai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Jei norite išmokti kepti jautienos kepsnelius, kad jie būtų minkšti, švelnūs ir net neįtikėtinai patrauklūs, rekomenduoju šį šaunų receptą. Jei prieš kepdami mėsą iš visų pusių atsargiai išmušite, ji bus gana minkšta. Be to, miltus rekomenduoju naudoti minimaliai. Prieš patiekiant galima apiberti su tarkuotu sūriu ir keptu putpelių kiaušiniu, labai šauniai atrodys net ant šventinio stalo.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    500~600 gramų
  • Miltai
    2 šaukštai
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska ir prieskoniai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį (kepimui)
  • Sūris ir putpelių kiaušiniai
    pagal skonį (patiekimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Atsargiai išmuškite iš abiejų pusių. Įtrinkite druska, įberkite mėgstamų pries...
    1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Atsargiai išmuškite iš abiejų pusių. Įtrinkite druska, įberkite mėgstamų prieskonių.
  • Kiekvieną gabaliuką apvoliokite miltuose.
    2. Kiekvieną gabaliuką apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išplakite ir panardinkite į jį kepsnius.
    3. Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išplakite ir panardinkite į jį kepsnius.
  • Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Kepsneliai paruošti.
    5. Kepsneliai paruošti.
  • Pasirinktinai patiekimui galima kepti putpelių kiaušinius.
    6. Pasirinktinai patiekimui galima kepti putpelių kiaušinius.
  • Reklama
  • Kepsnius pabarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus uždėkite kiaušinį ir patiekite. Skanaus!
    7. Kepsnius pabarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus uždėkite kiaušinį ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai