Jautienos kepsneliai
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Jei norite išmokti kepti jautienos kepsnelius, kad jie būtų minkšti, švelnūs ir net neįtikėtinai patrauklūs, rekomenduoju šį šaunų receptą. Jei prieš kepdami mėsą iš visų pusių atsargiai išmušite, ji bus gana minkšta. Be to, miltus rekomenduoju naudoti minimaliai. Prieš patiekiant galima apiberti su tarkuotu sūriu ir keptu putpelių kiaušiniu, labai šauniai atrodys net ant šventinio stalo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena500~600 gramų
-
Miltai2 šaukštai
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druska ir prieskoniaipagal skonį
-
Augalinis aliejuspagal skonį (kepimui)
-
Sūris ir putpelių kiaušiniaipagal skonį (patiekimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite porcijomis. Atsargiai išmuškite iš abiejų pusių. Įtrinkite druska, įberkite mėgstamų prieskonių.
-
2. Kiekvieną gabaliuką apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
3. Atskirame dubenyje įmuškite kiaušinį, išplakite ir panardinkite į jį kepsnius.
-
4. Dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
5. Kepsneliai paruošti.
-
6. Pasirinktinai patiekimui galima kepti putpelių kiaušinius.
-
Reklama
-
7. Kepsnius pabarstykite tarkuotu sūriu, ant viršaus uždėkite kiaušinį ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama