įdaryti patisonai orkaitėje
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Vaikai pamišę dėl šio patiekalo, suaugusieji, žinoma, irgi, bet vaikams jis ypač patinka! Tiesą sakant, nieko nuostabaus, nes įdaryti patisonai orkaitėje yra tikrai skanūs! Tai klasikinis įdarytų moliūgų gaminimo receptas. Kepimui tinka bet kokia mėsa, aš naudojau kiaulieną, galite naudoti, pavyzdžiui, jautieną. Geros dienos!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Patisonai4 vnt
-
Mėsa300 gramų (kiauliena)
-
Svogūnai1 vnt
-
Paprika1 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Pomidoras1 vnt
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
-
Kietasis sūris200 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Moliūgą nulupkite, nupjaukite viršų ir išimkite minkštimą. Tada juos reikia apšlakstyti alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 15 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.
-
2. Visas daržoves kruopščiai nuplaukite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Mėsą supjaustykite gabalėliais.
-
4. Mėsą ir daržoves sumalame su mėsmale.
-
Reklama
-
5. Gautą masę pakepinkite alyvuogių aliejuje, pagardindami prieskoniais.
-
6. Patisonus išimame iš orkaitės ir įdarome paruoštu įdaru.
-
Reklama
-
7. Uždenkite folija ir kepkite 30 minučių.
-
8. Ant moliūgų uždėkite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių.
-
Reklama
-
9. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama