Įdarytas mėsos pyragas
5 (3 įvertinimai)
4-5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Siūlau visavertį antrąjį patiekalą, kuris puikiai tiks jūsų pietų meniu. Mėsos pyragas, įdarytas varške, žolelėmis, kiaušiniais ir sūriu. Neįtikėtinai sotus ir skanus. Rekomenduoju! Aš jums papasakosiu, kaip namuose pasigaminti įdarytą mėsą. Tokiam patiekalui nereikia ruošti jokių papildomų garnyrų, nes vyniotinis nepaprastai sultingas ir sotus. Geriausia vyniotinį patiekti su šviežiomis daržovėmis. Sėkmės!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė500 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Varškės150 gramų
-
Kietasis sūris50 gramų
-
Sviestas1 valgomasis šaukštas
-
Žalumynai1 krūva
-
Pomidoras1 vnt
-
Sojų padažas1 valgomasis šaukštas
-
Česnakai2 skiltelės
-
Prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą sumalkite, įpilkite sojos padažo, susmulkinto česnako ir prieskonių. Palikite 30 minučių.
-
2. Varškę sumalame, suberiame smulkintus žalumynus, tarkuotą sūrį, žalią kiaušinį ir sviestą. Viską kruopščiai išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Mėsą paskirstome ant plačios lėkštės. Ant jos tolygiai paskirstykite įdarą.
-
4. Mėsą su įdaru susukame į vyniotinį, kurį atsargiai dedame ant kepimo skardos, padengtos folija.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus uždėkite pjaustytų pomidorų.
-
6. Suvyniokite ritinį į foliją. Kepame orkaitėje 1,5 valandos, temperatūra – 180 laipsnių. Gatavą vyniotinį atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama