Įdarytas mėsos pyragas

Įdarytas mėsos pyragas

5 (3 įvertinimai)

4-5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Siūlau visavertį antrąjį patiekalą, kuris puikiai tiks jūsų pietų meniu. Mėsos pyragas, įdarytas varške, žolelėmis, kiaušiniais ir sūriu. Neįtikėtinai sotus ir skanus. Rekomenduoju! Aš jums papasakosiu, kaip namuose pasigaminti įdarytą mėsą. Tokiam patiekalui nereikia ruošti jokių papildomų garnyrų, nes vyniotinis nepaprastai sultingas ir sotus. Geriausia vyniotinį patiekti su šviežiomis daržovėmis. Sėkmės!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    500 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Varškės
    150 gramų
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Sviestas
    1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai
    1 krūva
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Sojų padažas
    1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą sumalkite, įpilkite sojos padažo, susmulkinto česnako ir prieskonių. Palikite 30 minučių.
    1. Mėsą sumalkite, įpilkite sojos padažo, susmulkinto česnako ir prieskonių. Palikite 30 minučių.
  • Varškę sumalame, suberiame smulkintus žalumynus, tarkuotą sūrį, žalią kiaušinį ir sviestą. Viską kruopščiai išmaišykite.
    2. Varškę sumalame, suberiame smulkintus žalumynus, tarkuotą sūrį, žalią kiaušinį ir sviestą. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Mėsą paskirstome ant plačios lėkštės. Ant jos tolygiai paskirstykite įdarą.
    3. Mėsą paskirstome ant plačios lėkštės. Ant jos tolygiai paskirstykite įdarą.
  • Mėsą su įdaru susukame į vyniotinį, kurį atsargiai dedame ant kepimo skardos, padengtos folija.
    4. Mėsą su įdaru susukame į vyniotinį, kurį atsargiai dedame ant kepimo skardos, padengtos folija.
  • Reklama
  • Ant viršaus uždėkite pjaustytų pomidorų.
    5. Ant viršaus uždėkite pjaustytų pomidorų.
  • Suvyniokite ritinį į foliją. Kepame orkaitėje 1,5 valandos, temperatūra – 180 laipsnių. Gatavą vyniotinį atvėsinkite ir supjaustykite por...
    6. Suvyniokite ritinį į foliją. Kepame orkaitėje 1,5 valandos, temperatūra – 180 laipsnių. Gatavą vyniotinį atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai