Įdaryta vištienos mėsa

Įdaryta vištienos mėsa

5 (3 įvertinimai)

6 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Įdarytos vištienos šlaunelės – labai originalus patiekalas, nors visi komponentai gana aiškūs ir pažįstami. Šis mažas kulinarinis stebuklas dabar dažnai mus džiugina per šventes ir vakarienę. Labai sultingas ir skanus patiekalas. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos šlaunelių mėsa
    6 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    1 šaukštas
  • Druska, pipirai, prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Leiskite ryžiams išvirti. Keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotas m...
    1. Leiskite ryžiams išvirti. Keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotas morkas. Kepkite nuolat maišydami apie 15 minučių, tada atidėkite ir leiskite atvėsti.
  • Mėsą nuimkite nuo kaulų ir palikite su oda. Mėsą gerai nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite druska ir pipirais.
    2. Mėsą nuimkite nuo kaulų ir palikite su oda. Mėsą gerai nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite druska ir pipirais.
  • Reklama
  • Turėtumėte gauti išilginius mėsos gabalus, į kuriuos bus įvyniotas įdaras.
    3. Turėtumėte gauti išilginius mėsos gabalus, į kuriuos bus įvyniotas įdaras.
  • Kai ryžiai ir morkos atvės, sumaišykite juos ir pagardinkite pagal skonį.
    4. Kai ryžiai ir morkos atvės, sumaišykite juos ir pagardinkite pagal skonį.
  • Reklama
  • Įdarą dėkite ant vištienos gabalėlio (odelė turi likti išorėje).
    5. Įdarą dėkite ant vištienos gabalėlio (odelė turi likti išorėje).
  • Suvyniokite
    6. Suvyniokite
  • Reklama
  • Suvyniotus gabalėlius atsargiai ir gana sandariai dėkite į kepimo indą. Vištienos gabalėlius pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite kepti...
    7. Suvyniotus gabalėlius atsargiai ir gana sandariai dėkite į kepimo indą. Vištienos gabalėlius pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite kepti į orkaitę (180 laipsnių) apie 50 minučių.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai