Įdaryta vištienos mėsa
5 (3 įvertinimai)
6 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Įdarytos vištienos šlaunelės – labai originalus patiekalas, nors visi komponentai gana aiškūs ir pažįstami. Šis mažas kulinarinis stebuklas dabar dažnai mus džiugina per šventes ir vakarienę. Labai sultingas ir skanus patiekalas. Sėkmės!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelių mėsa6 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Alyvuogių aliejus1 šaukštas
-
Druska, pipirai, prieskoniaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Leiskite ryžiams išvirti. Keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną ir stambia tarka sutarkuotas morkas. Kepkite nuolat maišydami apie 15 minučių, tada atidėkite ir leiskite atvėsti.
-
2. Mėsą nuimkite nuo kaulų ir palikite su oda. Mėsą gerai nuplaukite ir nusausinkite. Įtrinkite druska ir pipirais.
-
Reklama
-
3. Turėtumėte gauti išilginius mėsos gabalus, į kuriuos bus įvyniotas įdaras.
-
4. Kai ryžiai ir morkos atvės, sumaišykite juos ir pagardinkite pagal skonį.
-
Reklama
-
5. Įdarą dėkite ant vištienos gabalėlio (odelė turi likti išorėje).
-
6. Suvyniokite
-
Reklama
-
7. Suvyniotus gabalėlius atsargiai ir gana sandariai dėkite į kepimo indą. Vištienos gabalėlius pabarstykite prieskoniais. Tada dėkite kepti į orkaitę (180 laipsnių) apie 50 minučių.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama