Guliašas katile

Guliašas katile

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Guliašas teisėtai priklauso vengrų virtuvei, tačiau ruošiamas įvairiose pasaulio šalyse. Jo paruošimo variantų yra daug, tačiau populiariausias išlieka klasikinis guliašo receptas katile. Visais gyvavimo laikais guliašas užėmė garbingą vietą. Jis ruošiamas iš skirtingų mėsų, tačiau daugelis mėgsta iš jautienos. Skerdenos dalys taip pat naudojamos skirtingai. Pavyzdžiui, kazokai pasirinko antinksčių dalį, gaminimo būdai taip pat buvo skirtingi. Kiekvienas receptas yra savaip unikalus, tačiau klasikinis yra populiariausias ir garsiausias.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    20 gramų
  • Bulvės
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Saldžioji paprika
    1 vnt
  • Druska, prieskoniai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Žalumynai
    10 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami namuose išsivirti guliašą katile, jums reikės minimalaus produktų rinkinio. Šį kartą nusprendžiau paeksperimentuoti ir gaminti m...
    1. Norėdami namuose išsivirti guliašą katile, jums reikės minimalaus produktų rinkinio. Šį kartą nusprendžiau paeksperimentuoti ir gaminti mėsą su bulvėmis (kažkas panašaus į azu).
  • Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir nusiųskite į keptuvę. Druska ir pipirai pagal skonį.
    2. Jautieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir nusiųskite į keptuvę. Druska ir pipirai pagal skonį.
  • Reklama
  • Į mėsą siunčiame smulkiai pjaustytus svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu, šiek tiek sumažindami ugnį.
    3. Į mėsą siunčiame smulkiai pjaustytus svogūnus ir morkas. Viską gerai išmaišykite ir uždenkite dangčiu, šiek tiek sumažindami ugnį.
  • Geriau, jei visa ši procedūra būtų atliekama iš karto katile. Bet jei tokio katilo nėra, naudokite indą storu dugnu. Kepimo viduryje įded...
    4. Geriau, jei visa ši procedūra būtų atliekama iš karto katile. Bet jei tokio katilo nėra, naudokite indą storu dugnu. Kepimo viduryje įdedame pomidorų pastą (arba pomidorus - jei norite). Šiek tiek paskrudinkite ir užpilkite viską vandeniu.
  • Reklama
  • Pasitroškinus jautienai su daržovėmis ant silpnos ugnies, pridėkite kubeliais pjaustytas bulves. Uždenkite ir troškinkite toliau (vidutin...
    5. Pasitroškinus jautienai su daržovėmis ant silpnos ugnies, pridėkite kubeliais pjaustytas bulves. Uždenkite ir troškinkite toliau (vidutiniškai tai trunka apie valandą).
  • Gaminimo metu galite pajusti nuostabų mėsos aromatą, kurį papildys daržovės ir prieskoninės žolės. Prieš patiekdami galite papuošti gulia...
    6. Gaminimo metu galite pajusti nuostabų mėsos aromatą, kurį papildys daržovės ir prieskoninės žolės. Prieš patiekdami galite papuošti guliašą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai