Guliašas

Guliašas

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Vienas žinomiausių ir populiariausių Vengrijos nacionalinės virtuvės patiekalų yra guliašas. Soti ir soti tiršta sriuba su jautiena, daržovėmis ir pomidorų padažu. Tikrai verta pabandyti! Jums nereikia keliauti į Vengriją, kad išmoktumėte virti guliašą. Pakanka susipažinti su maisto gaminimo instrukcijomis ir su siela bei entuziazmu kibti į darbą. Jūsų guliašo tirštumas priklausys nuo įpilto vandens (sultinio) kiekio. Sėkmės gaminant maistą!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Bulvės
    500 gramų
  • Saldžiosios paprikos
    1 vnt
  • Morkos
    2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Pomidorų padažas
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    1 litras
  • Džiovinta paprika
    1 valgomasis šaukštas
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Kmynų
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Puode aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną iki šviesiai auksinės spalvos. Įmaišykite papriką.
    1. Puode aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną iki šviesiai auksinės spalvos. Įmaišykite papriką.
  • Išmaišykite ir troškinkite dar 30 sekundžių.
    2. Išmaišykite ir troškinkite dar 30 sekundžių.
  • Reklama
  • Jautieną supjaustykite kubeliais. Mėsą apkepkite aliejuje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.
    3. Jautieną supjaustykite kubeliais. Mėsą apkepkite aliejuje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių.
  • Susmulkinkite česnaką.
    4. Susmulkinkite česnaką.
  • Reklama
  • Mėsą perkeliame į puodą su svogūnais, suberiame kmynus ir česnaką. Supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 2 valan...
    5. Mėsą perkeliame į puodą su svogūnais, suberiame kmynus ir česnaką. Supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 2 valandas.
  • Likusias daržoves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą ir toliau troškinkite, pagal skonį įberdami pomidorų...
    6. Likusias daržoves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą ir toliau troškinkite, pagal skonį įberdami pomidorų pastos ir prieskonių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai