Guliašas
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Vienas žinomiausių ir populiariausių Vengrijos nacionalinės virtuvės patiekalų yra guliašas. Soti ir soti tiršta sriuba su jautiena, daržovėmis ir pomidorų padažu. Tikrai verta pabandyti! Jums nereikia keliauti į Vengriją, kad išmoktumėte virti guliašą. Pakanka susipažinti su maisto gaminimo instrukcijomis ir su siela bei entuziazmu kibti į darbą. Jūsų guliašo tirštumas priklausys nuo įpilto vandens (sultinio) kiekio. Sėkmės gaminant maistą!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Bulvės500 gramų
-
Saldžiosios paprikos1 vnt
-
Morkos2 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Pomidorų padažas1 valgomasis šaukštas
-
Vanduo1 litras
-
Džiovinta paprika1 valgomasis šaukštas
-
Augalinis aliejuspagal skonį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Kmynų1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Puode aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną iki šviesiai auksinės spalvos. Įmaišykite papriką. -
2. Išmaišykite ir troškinkite dar 30 sekundžių. -
Reklama
-
3. Jautieną supjaustykite kubeliais. Mėsą apkepkite aliejuje keptuvėje iki auksinės rudos spalvos iš visų pusių. -
4. Susmulkinkite česnaką. -
Reklama
-
5. Mėsą perkeliame į puodą su svogūnais, suberiame kmynus ir česnaką. Supilkite vandenį ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu 2 valandas. -
6. Likusias daržoves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į puodą ir toliau troškinkite, pagal skonį įberdami pomidorų pastos ir prieskonių. -
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















