Grybų padažas
4 (3 įvertinimai)
10 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Grybų padažo gaminimo receptas, puikiai tinkantis prie daržovių, mėsos ir vištienos patiekalų.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pievagrybiai400~450 gramų
-
Askaloniniai česnakai3 vnt
-
Grietinė2 šaukštai
-
Aliejuspagal poreikį (kepimui)
-
Druskapagal skonį
-
Grietinėlė1 puodelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Galite nulupti grybus. -
2. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies ir pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos. -
Reklama
-
3. Grybus supjaustykite ir suberkite į svogūnus. -
4. Grybus kepkite apie 15-20 minučių, kad išsiskirtų sultys. -
Reklama
-
5. Tada jums reikės maišytuvo arba virtuvės kombaino. Grybus atvėsinkite ir sudėkite į maišytuvo dubenį. -
6. Įdėkite 2 valgomus šaukštus grietinės ir druskos pagal skonį. -
Reklama
-
7. Įpilkite 1 puodelį grietinėlės. -
8. Uždarykite dangtį ir įjunkite maišytuvą. -
Reklama
-
9. Kai mišinys taps tyrės konsistencijos, supilkite padažą į puodą. -
10. Įpilkite likusios grietinėlės. Kuo mažiau grietinėlės dėsite, tuo padažas bus tirštesnis. -
Reklama
-
11. Padėkite puodą ant viryklės ir užvirkite ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami, kai tik padažas pradeda virti, nukelkite nuo ugnies. -
12. Padažas paruoštas. Gero apetito.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! -
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















