Grybai su kiauliena orkaitėje

Grybai su kiauliena orkaitėje

5 (2 įvertinimai)

9 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Mėsos ir grybų derinys patinka daugeliui. Net nepatyrusi šeimininkė tokiu patiekalu galės pradžiuginti ir nustebinti savo artimuosius. Žinoma, galite būti kūrybingi ir gaminti suktinukus ar į patiekalą įdėti daugiau daržovių, tada jis bus skanesnis, tačiau šis receptas yra lengviausias ir greičiausias. Grybai maisto ruošimui gali būti vartojami tiek švieži, tiek šaldyti. Vištiena taip pat gali būti naudojama kaip mėsa, bet tada ji gali pasirodyti šiek tiek sausa (kad to išvengtumėte, naudojami pomidorai).

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    0,6 kilogramo
  • Grybai
    300 gramų
  • Sūris
    300 gramų
  • Majonezas
    6 šaukštai
  • Sojų padažas
    100 mililitrų
  • Saulėgrąžų aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaulieną nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais, suvyniokite į plėvelę ir šiek tiek pamuškite, svarbiausia nepersistengti.
    1. Kiaulieną nuplaukite ir supjaustykite mažais gabalėliais, suvyniokite į plėvelę ir šiek tiek pamuškite, svarbiausia nepersistengti.
  • Mėsą sudėkite į dubenį, užpilkite sojos padažu, taip ji pasiims reikiamą druską ir taps švelni bei sultinga.
    2. Mėsą sudėkite į dubenį, užpilkite sojos padažu, taip ji pasiims reikiamą druską ir taps švelni bei sultinga.
  • Reklama
  • Atšildykite šaldytus grybus, tada virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (apie 30 min.), tada sumeskite į kiaurasamtį, kad pašalint...
    3. Atšildykite šaldytus grybus, tada virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (apie 30 min.), tada sumeskite į kiaurasamtį, kad pašalintumėte skysčio perteklių.
  • Sūrį stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu.
    4. Sūrį stambiai sutarkuokite ir sumaišykite su majonezu.
  • Reklama
  • Kepimo skardą ištepkite saulėgrąžų aliejumi, sudėkite kiaulienos gabalėlius, ant viršaus uždėkite grybų, o tada sūrio su majonezu.
    5. Kepimo skardą ištepkite saulėgrąžų aliejumi, sudėkite kiaulienos gabalėlius, ant viršaus uždėkite grybų, o tada sūrio su majonezu.
  • Dėkite mėsą į orkaitę 200 laipsnių temperatūroje, kepkite, kol visiškai iškeps (kai sūris paruduos). Mėsos iš karto nekeliame iš kepimo s...
    6. Dėkite mėsą į orkaitę 200 laipsnių temperatūroje, kepkite, kol visiškai iškeps (kai sūris paruduos). Mėsos iš karto nekeliame iš kepimo skardos, kitaip ji subyrės, paliks 10-15 minučių ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai