Grūdų batonėlis
5 (1 įvertinimai)
								8  Porcijos
						
								9 val.
						Apie receptą
Grūdų batonėlis yra puikus pasirinkimas užkandžiui ir konditerijos gaminių pakaitalas. Pasigaminti batonėlį nėra sunku, o produktų visada yra. Laikantis recepto, dribsnių batonėlis tikrai patiks skoniu. Todėl labai svarbu sulaukti džiūvimo momento, kad produktas nesutrupėtų.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: Reklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Avižiniai dribsniai100 gramų
- 
													Grūdų mišinys50 gramų (sezamo sėklos, moliūgų sėklos, saulėgrąžos, linų sėmenys)
- 
													Bananas1 vnt
- 
													Obuolys1 vnt
- 
													Razinos40 gramų
- 
													Cukruoti vaisiai40 gramų (bet kokie)
- 
													Graikiniai riešutai40 gramų
- 
													Cinamonaspagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite reikiamus ingredientus. 1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
- 
                                                     2. Dubenyje sutrinkite bananą, suberkite avižinius dribsnius, susmulkintus graikinius riešutus, cukatas, grūdų mišinį, razinas. Išmaišykite. 2. Dubenyje sutrinkite bananą, suberkite avižinius dribsnius, susmulkintus graikinius riešutus, cukatas, grūdų mišinį, razinas. Išmaišykite.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir stambia tarka sutarkuokite į dribsnių dubenį, pagal skonį įberkite cinamono. Išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. 3. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir stambia tarka sutarkuokite į dribsnių dubenį, pagal skonį įberkite cinamono. Išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
- 
                                                     4. Paimkite stačiakampę formą, uždenkite kepimo popieriumi. Sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėliokite avižinių dribsnių-vaisių masę, storis turi būti ne didesnis nei 0,7 cm. Ir kepkite 30 minučių karštoje orkaitėje. 4. Paimkite stačiakampę formą, uždenkite kepimo popieriumi. Sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėliokite avižinių dribsnių-vaisių masę, storis turi būti ne didesnis nei 0,7 cm. Ir kepkite 30 minučių karštoje orkaitėje.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Pasibaigus laikui, išimkite batonėlius iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Po to, nenuėmus nuo kepimo popieriaus, padėkite į vėdinamą vietą 8 valandoms džiūti. 5. Pasibaigus laikui, išimkite batonėlius iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Po to, nenuėmus nuo kepimo popieriaus, padėkite į vėdinamą vietą 8 valandoms džiūti.
- 
                                                     6. Grūdų batonėliai yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Grūdų batonėliai yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















