Grūdų batonėlis
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
9 val.
Apie receptą
Grūdų batonėlis yra puikus pasirinkimas užkandžiui ir konditerijos gaminių pakaitalas. Pasigaminti batonėlį nėra sunku, o produktų visada yra. Laikantis recepto, dribsnių batonėlis tikrai patiks skoniu. Todėl labai svarbu sulaukti džiūvimo momento, kad produktas nesutrupėtų.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai100 gramų
-
Grūdų mišinys50 gramų (sezamo sėklos, moliūgų sėklos, saulėgrąžos, linų sėmenys)
-
Bananas1 vnt
-
Obuolys1 vnt
-
Razinos40 gramų
-
Cukruoti vaisiai40 gramų (bet kokie)
-
Graikiniai riešutai40 gramų
-
Cinamonaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Dubenyje sutrinkite bananą, suberkite avižinius dribsnius, susmulkintus graikinius riešutus, cukatas, grūdų mišinį, razinas. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir stambia tarka sutarkuokite į dribsnių dubenį, pagal skonį įberkite cinamono. Išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
-
4. Paimkite stačiakampę formą, uždenkite kepimo popieriumi. Sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėliokite avižinių dribsnių-vaisių masę, storis turi būti ne didesnis nei 0,7 cm. Ir kepkite 30 minučių karštoje orkaitėje.
-
Reklama
-
5. Pasibaigus laikui, išimkite batonėlius iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Po to, nenuėmus nuo kepimo popieriaus, padėkite į vėdinamą vietą 8 valandoms džiūti.
-
6. Grūdų batonėliai yra paruošti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama