Grūdų batonėlis

Grūdų batonėlis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
9 val.

Apie receptą

Grūdų batonėlis yra puikus pasirinkimas užkandžiui ir konditerijos gaminių pakaitalas. Pasigaminti batonėlį nėra sunku, o produktų visada yra. Laikantis recepto, dribsnių batonėlis tikrai patiks skoniu. Todėl labai svarbu sulaukti džiūvimo momento, kad produktas nesutrupėtų.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Avižiniai dribsniai
    100 gramų
  • Grūdų mišinys
    50 gramų (sezamo sėklos, moliūgų sėklos, saulėgrąžos, linų sėmenys)
  • Bananas
    1 vnt
  • Obuolys
    1 vnt
  • Razinos
    40 gramų
  • Cukruoti vaisiai
    40 gramų (bet kokie)
  • Graikiniai riešutai
    40 gramų
  • Cinamonas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Dubenyje sutrinkite bananą, suberkite avižinius dribsnius, susmulkintus graikinius riešutus, cukatas, grūdų mišinį, razinas. Išmaišykite.
    2. Dubenyje sutrinkite bananą, suberkite avižinius dribsnius, susmulkintus graikinius riešutus, cukatas, grūdų mišinį, razinas. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir stambia tarka sutarkuokite į dribsnių dubenį, pagal skonį įberkite cinamono. Išmaišykite. Įkaitinki...
    3. Obuolius nulupkite, išimkite šerdį ir stambia tarka sutarkuokite į dribsnių dubenį, pagal skonį įberkite cinamono. Išmaišykite. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  • Paimkite stačiakampę formą, uždenkite kepimo popieriumi. Sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėliokite avižinių dribsnių-vais...
    4. Paimkite stačiakampę formą, uždenkite kepimo popieriumi. Sutepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Išdėliokite avižinių dribsnių-vaisių masę, storis turi būti ne didesnis nei 0,7 cm. Ir kepkite 30 minučių karštoje orkaitėje.
  • Reklama
  • Pasibaigus laikui, išimkite batonėlius iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Po to, nenuėmus nuo kepimo popieri...
    5. Pasibaigus laikui, išimkite batonėlius iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis. Po to, nenuėmus nuo kepimo popieriaus, padėkite į vėdinamą vietą 8 valandoms džiūti.
  • Grūdų batonėliai yra paruošti. Skanaus!
    6. Grūdų batonėliai yra paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai