Grikiai su burokėliais ir morkomis
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Grikiai su burokėliais ir morkomis – skanus, sotus ir lengvai paruošiamas patiekalas, tinkantis tiek sotiems pietums, tiek vakarienei. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami paruošti tokį patiekalą, jums reikės mažiausiai pačių paprasčiausių ir prieinamiausių ingredientų, kuriuos visada galite rasti po ranka. Grikiai, burokėliai, morkos ir svogūnai. Iš šio produktų rinkinio galėsite pagaminti skanius pietus ar vakarienę visai šeimai. Prieš patiekdami patiekalą papuoškite šviežiomis ir kvapniomis žolelėmis.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Grikiai200 gramų
-
Burokėliai2 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Raudonasis svogūnas1 vnt
-
Vanduo400 mililitrų
-
Druska2 arbatiniai šaukšteliai
-
Prieskoniai1 arbatinis šaukštelis
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite ir sudėkite į gerai įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
3. Morkas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, nulupkite, sutarkuokite ir suberkite į keptuvę su svogūnu.
-
4. Burokėlius sutarkuokite, sudėkite į keptuvę ir kepkite daržoves 5-7 minutes.
-
Reklama
-
5. Grikius keletą kartų gerai nuplaukite ir sudėkite į keptuvę su daržovėmis.
-
6. Grikius su daržovėmis užpilkite karštu vandeniu, pasūdykite, suberkite prieskonius ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama