Grietinėje troškintos vištienos kojos

Grietinėje troškintos vištienos kojos

5 (1 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vištienos patiekalus mėgsta visi, nes vištiena greitai pagaminama ir yra sultinga, švelni. Ji taps ypač švelni po to, kai bus troškinta grietinėje. Gaminame greitai, lengvai ir skaniai! Grietinėje troškinta vištiena visada gaunasi labai skani, sultinga ir švelni. Galima patiekti su bet kokiu garnyru – bulvėmis, ryžiais, grikiais ar makaronais. Šis patiekalas patinka tiek suaugusiems, tiek vaikams. Taip, ir šeimininkė džiaugiasi – juk paruošiama paprastai ir greitai, bet galiausiai laiminga visa šeima. Perskaitykite receptą ir sužinosite, kaip pagaminti skanų patiekalą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kojos
    1 kilogramas
  • Grietinė
    200~250 gramų Svogūnai
  • Morkos
    1~2 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapas
    2~3 vnt
  • Džiovintų žolelių mišinys
    1,5 arbatinio šaukštelio (krapai, petražolės, bazilikas)
  • Augalinis aliejus
    3~4 šaukštai
  • Vanduo
    0,5~1 puodelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kruopščiai nuvalykite vištienos kojas, nuplaukite ir nusausinkite. Tada kepkite keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi.
    1. Kruopščiai nuvalykite vištienos kojas, nuplaukite ir nusausinkite. Tada kepkite keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi.
  • Kepkite iš visų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
    2. Kepkite iš visų pusių iki gražios auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Apkeptas kojeles perkeliame į puodą, įberiame druskos, pipirų, lauro lapų ir džiovintų žolelių.
    3. Apkeptas kojeles perkeliame į puodą, įberiame druskos, pipirų, lauro lapų ir džiovintų žolelių.
  • Nulupkite svogūnus, česnakus ir morkas. Svogūną supjaustykite ketvirčiais, o morkas sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite česnaką. Daržove...
    4. Nulupkite svogūnus, česnakus ir morkas. Svogūną supjaustykite ketvirčiais, o morkas sutarkuokite. Smulkiai supjaustykite česnaką. Daržoves galima kepti ir dėti į kojas arba dėti žalias.
  • Reklama
  • Įpilkite vandens ir uždarykite puodą. Užvirkite ir virkite 15 minučių.
    5. Įpilkite vandens ir uždarykite puodą. Užvirkite ir virkite 15 minučių.
  • Tada supilkite grietinę ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
    6. Tada supilkite grietinę ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Jei reikia tirštesnio padažo, galima įberti šiek tiek miltų ir leisti patiekalui porą minučių pravėsti. Skanaus!
    7. Jei reikia tirštesnio padažo, galima įberti šiek tiek miltų ir leisti patiekalui porą minučių pravėsti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai