Greiti karšti sumuštiniai su dešra

Greiti karšti sumuštiniai su dešra

4.4 (11 įvertinimai)

10 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Puikus greitų pusryčių pasirinkimas tiems, kurie neturi laiko ryte. Labai greitai ir paprastai paskubomis paruošite skanius ir traškius sumuštinius, kuriuos įvertins net vaikai. Turbūt beveik kiekviena šeimininkė skubant turi savo paprastą karštų sumuštinių receptą. Žinoma, jie visi labai panašūs, bet noriu papasakoti, kaip aš juos gaminu. Pastaruoju metu ne taip dažnai gaminu šį nuostabų patiekalą, bet buvo laikas, kai šie sumuštiniai man tikrai padėjo, ypač kai reikėjo labai greitai pamaitinti visą šeimą. Žinoma, šį patiekalą galite keisti patys, bet aš jums pasakysiu, kaip pasigaminti karštus sumuštinius pagal mano receptą!

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    3~4 vnt
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Kečupas
    3 šaukštai
  • Kvietinė duona
    10 vnt (riekelių)
  • Sūris
    100 gramų
  • Švieži žalumynai
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Dešreles supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į gilų dubenį.
    1. Dešreles supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į gilų dubenį.
  • Pomidorą taip pat supjaustome kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustome ir dedame į lėkštę su dešrelėmis. Česnaką išspauskite per česnako...
    2. Pomidorą taip pat supjaustome kubeliais, žalumynus smulkiai supjaustome ir dedame į lėkštę su dešrelėmis. Česnaką išspauskite per česnako presą.
  • Reklama
  • Į supjaustytus ingredientus įdėkite majonezo ir kečupo ir viską gerai išmaišykite.
    3. Į supjaustytus ingredientus įdėkite majonezo ir kečupo ir viską gerai išmaišykite.
  • Duoną dėkite ant kepimo skardos ir ant kiekvieno gabalėlio dėkite po 1-1,5 šaukšto įdaro. Ant viršaus pabarstykite maltų juodųjų pipirų.
    4. Duoną dėkite ant kepimo skardos ir ant kiekvieno gabalėlio dėkite po 1-1,5 šaukšto įdaro. Ant viršaus pabarstykite maltų juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite juo kiekvieną gabalėlį, tačiau sūrio nedėkite per daug, nes kepant jis pasklis ant kepimo skardos.
    5. Sūrį sutarkuokite ir pabarstykite juo kiekvieną gabalėlį, tačiau sūrio nedėkite per daug, nes kepant jis pasklis ant kepimo skardos.
  • Sumuštinius dedame į įkaitintą orkaitę 15 minučių, tada visa šeima gali įvertinti rezultatą.
    6. Sumuštinius dedame į įkaitintą orkaitę 15 minučių, tada visa šeima gali įvertinti rezultatą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai