Greiti čeburekai

Greiti čeburekai

3.7 (17 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Kas nemėgsta čeburekų? Plona, ​​sluoksniuota tešla, karštas sultingas įdaras. Visiems tai patinka, bet gaminti yra sunku. Tačiau šis receptas yra priešingas. Paskubėkite gaminti čeburekus! Anksčiau, mano nuomone, čeburekai buvo kažkas siaubingai sudėtingo. Ir viskas pasirodė taip paprasta, kad pradedantysis susidorotų. O tešlą galima minkyti šakute, ir visai įmanoma išsiversti be miltų suspensijos ore.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    3 stiklinė (talpa 250 ml)
  • Vanduo
    120 ml
  • Margarinas
    125 gramų
  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus persijokite į dubenį, įberkite druskos, išmaišykite. Supilkite vandenį ir greitai gerai išmaišykite šakute, kad neliktų gumuliukų.
    1. Miltus persijokite į dubenį, įberkite druskos, išmaišykite. Supilkite vandenį ir greitai gerai išmaišykite šakute, kad neliktų gumuliukų.
  • Margariną pakaitinkite iki užvirimo, plona srovele supilkite į dubenį su tešla, gerai išmaišykite.
    2. Margariną pakaitinkite iki užvirimo, plona srovele supilkite į dubenį su tešla, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tešlą gerai išminkykite, suformuokite rutulį, sudėkite į maišelį. Įdėkite pakuotę į šaldytuvą pusvalandžiui.
    3. Tešlą gerai išminkykite, suformuokite rutulį, sudėkite į maišelį. Įdėkite pakuotę į šaldytuvą pusvalandžiui.
  • Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite.
    4. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Nuplaukite žalumynus, smulkiai supjaustykite.
    5. Nuplaukite žalumynus, smulkiai supjaustykite.
  • Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, įberkite druskos, pipirų. Gerai išmaišykite. Į maltą mėsą suberkite smulkintus žalumynus, šiek ti...
    6. Faršą sumaišykite su smulkintu svogūnu, įberkite druskos, pipirų. Gerai išmaišykite. Į maltą mėsą suberkite smulkintus žalumynus, šiek tiek vandens. Sumaišykite.
  • Reklama
  • Po pusvalandžio, kai tik bus paruoštas faršas, paimkite tešlą, padalinkite į 16 dalių, iš jų suformuokite 16 rutuliukų.
    7. Po pusvalandžio, kai tik bus paruoštas faršas, paimkite tešlą, padalinkite į 16 dalių, iš jų suformuokite 16 rutuliukų.
  • Iš kiekvieno rutuliuko iškočiokite po ploną blyną, į centrą dėkite po šaukštą maltos mėsos ir pagaminkite čebureką.
    8. Iš kiekvieno rutuliuko iškočiokite po ploną blyną, į centrą dėkite po šaukštą maltos mėsos ir pagaminkite čebureką.
  • Reklama
  • Į keptuvę negailėdami supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite. Kepkite čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    9. Į keptuvę negailėdami supilkite augalinį aliejų ir gerai įkaitinkite. Kepkite čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.7/5 (17 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai