Greitas slyvų pyragas

Greitas slyvų pyragas

4.2 (4 įvertinimai)

4 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Labai paprastas receptas, pagal kurį greitai paruošiamas slyvų pyragas labai skanus. Šiuo desertu galite sutikti net patį brangiausią svečią ar palepinti savo šeimą. Šis pyragas ypač populiarus slyvų sezono metu. Jis paruošiamas labai greitai ir nereikalauja ypatingų kulinarinių įgūdžių. Geriau naudokite kelias slyvų veisles - rūgščias ir saldžias, tada toks kulinarinis tandemas skambės puikiai!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Slyvos
    15~20 vnt
  • Miltai
    1 stiklinės
  • Grietinė
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    4 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį (formos aptepimui)
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelius
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiam receptui reikia saldžių ir rūgščiųjų slyvų.
    1. Šiam receptui reikia saldžių ir rūgščiųjų slyvų.
  • Slyvas gerai nuplaukite ir nuvalykite: perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką. Jei norite, galite juos perpjauti dar per pusę, bet aš da...
    2. Slyvas gerai nuplaukite ir nuvalykite: perpjaukite pusiau ir išimkite kauliuką. Jei norite, galite juos perpjauti dar per pusę, bet aš dažniausiai palieku taip.
  • Reklama
  • Išmaišykite tešlą: įmuškite kiaušinius, palaipsniui supilkite grietinę, cukrų ir miltus. Pabaigoje suberkite kepimo miltelius arba nugesi...
    3. Išmaišykite tešlą: įmuškite kiaušinius, palaipsniui supilkite grietinę, cukrų ir miltus. Pabaigoje suberkite kepimo miltelius arba nugesinkite sodą actu.
  • Formą aptepkite aliejumi. Supilkite į formą tešlą ir ant viršaus išdėliokite slyvas. Dabar galite kepti orkaitėje 190-200 laipsnių temper...
    4. Formą aptepkite aliejumi. Supilkite į formą tešlą ir ant viršaus išdėliokite slyvas. Dabar galite kepti orkaitėje 190-200 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minučių.
  • Reklama
  • Turite stebėti ir tikrinti pyrago paruošimą peiliu ar dantų krapštuku. Iškepęs pyragas turi kurį laiką stovėti formoje ant stalo.
    5. Turite stebėti ir tikrinti pyrago paruošimą peiliu ar dantų krapštuku. Iškepęs pyragas turi kurį laiką stovėti formoje ant stalo.
  • Apibarstykite pyragą cukraus pudra ir patiekite. Skanaus!
    6. Apibarstykite pyragą cukraus pudra ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai