Charcho su kiauliena ir marinuotais agurkais
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Soti, aromatinga ir aštri sriuba jūsų kasdieninei mitybai. Būtinai įtraukite ją į savo šeimos meniu. „Charcho“ su kiauliena ir marinuotais agurkais paruošti visai nesunku. Norėdami virti sultinį, naudokite mėsą su kaulu. Perlines kruopas išvirkite iš anksto, kad verdant sriuba netaptų drumsta. Beje, kartu su perlinėmis kruopomis galite naudoti ryžius.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų (su kaulu)
-
Bulvės2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Marinuoti agurkai2 vnt
-
Perlinės kruopos70 gramų
-
Vanduo3 litrai
-
Graikiniai riešutai50 gramų
-
Aliejus20 gramu
-
Lauro lapas1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį (suneli apyniai, paprika, džiovintos žolelės, malti pipirai)
-
Česnakai1 skiltelė
-
Druskapagal skonį
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Iš vakaro perlines kruopas užpilkite vandeniu ir palikite per naktį. Ryte gerai nuplaukite.
-
Reklama
-
3. Tada perlines kruopas virkite atskirame puode 1 valandą. Grūdai turi tapti minkšti. Nusausinkite kiaurasamtyje ir užpilkite šaltu vandeniu.
-
4. Mėsą su kaulais 1-1,5 valandos virkite verdančiame vandenyje. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų ir nukoškite sultinį.
-
Reklama
-
5. Sultinį užvirinkite ir į jį grąžinkite mėsą. Bulves nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į verdantį sultinį. Palikite virti 15 minučių.
-
6. Tuo metu nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
7. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 2-3 minutes.
-
8. Tada sudėkite tarkuotus marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Viską išmaišyti. Palaikykite ant ugnies dar 3-4 minutes.
-
Reklama
-
9. Visas pakeptas daržoves sudėkite į puodą.
-
10. Suberkite paruoštas perlines kruopas.
-
Reklama
-
11. Viską kartu virkite dar 7-10 minučių. Baigiant virti, suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir česnaką, perspaustą per spaudą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždenkite dangčiu. Leiskite šiek tiek pastovėti.
-
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama