Charcho su kiauliena ir marinuotais agurkais

Charcho su kiauliena ir marinuotais agurkais

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Soti, aromatinga ir aštri sriuba jūsų kasdieninei mitybai. Būtinai įtraukite ją į savo šeimos meniu. „Charcho“ su kiauliena ir marinuotais agurkais paruošti visai nesunku. Norėdami virti sultinį, naudokite mėsą su kaulu. Perlines kruopas išvirkite iš anksto, kad verdant sriuba netaptų drumsta. Beje, kartu su perlinėmis kruopomis galite naudoti ryžius.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų (su kaulu)
  • Bulvės
    2 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Marinuoti agurkai
    2 vnt
  • Perlinės kruopos
    70 gramų
  • Vanduo
    3 litrai
  • Graikiniai riešutai
    50 gramų
  • Aliejus
    20 gramu
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Prieskoniai
    pagal skonį (suneli apyniai, paprika, džiovintos žolelės, malti pipirai)
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Druska
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Iš vakaro perlines kruopas užpilkite vandeniu ir palikite per naktį. Ryte gerai nuplaukite.
    2. Iš vakaro perlines kruopas užpilkite vandeniu ir palikite per naktį. Ryte gerai nuplaukite.
  • Reklama
  • Tada perlines kruopas virkite atskirame puode 1 valandą. Grūdai turi tapti minkšti. Nusausinkite kiaurasamtyje ir užpilkite šaltu vandeniu.
    3. Tada perlines kruopas virkite atskirame puode 1 valandą. Grūdai turi tapti minkšti. Nusausinkite kiaurasamtyje ir užpilkite šaltu vandeniu.
  • Mėsą su kaulais 1-1,5 valandos virkite verdančiame vandenyje. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų ir nukoškite sultinį.
    4. Mėsą su kaulais 1-1,5 valandos virkite verdančiame vandenyje. Tada atskirkite mėsą nuo kaulų ir nukoškite sultinį.
  • Reklama
  • Sultinį užvirinkite ir į jį grąžinkite mėsą. Bulves nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į verdantį sultinį. Palikite virti 1...
    5. Sultinį užvirinkite ir į jį grąžinkite mėsą. Bulves nulupkite, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į verdantį sultinį. Palikite virti 15 minučių.
  • Tuo metu nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
    6. Tuo metu nulupkite ir supjaustykite svogūnus ir morkas. Svogūną smulkiai supjaustykite, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 2-3 minutes.
    7. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite daržoves 2-3 minutes.
  • Tada sudėkite tarkuotus marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Viską išmaišyti. Palaikykite ant ugnies dar 3-4 minutes.
    8. Tada sudėkite tarkuotus marinuotus agurkus ir pomidorų pastą. Viską išmaišyti. Palaikykite ant ugnies dar 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Visas pakeptas daržoves sudėkite į puodą.
    9. Visas pakeptas daržoves sudėkite į puodą.
  • Suberkite paruoštas perlines kruopas.
    10. Suberkite paruoštas perlines kruopas.
  • Reklama
  • Viską kartu virkite dar 7-10 minučių. Baigiant virti, suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir česnaką, perspaustą per spaudą. Įdėki...
    11. Viską kartu virkite dar 7-10 minučių. Baigiant virti, suberkite susmulkintus graikinius riešutus ir česnaką, perspaustą per spaudą. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir uždenkite dangčiu. Leiskite šiek tiek pastovėti.
  • Gero apetito!
    12. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai