Bulvių kotletai su varške
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Bulvių kotletai su varške – tai skanus virtų bulvių, varškės ir keptų svogūnų patiekalas, puikiai paįvairinsiantis kasdienę mitybą. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norėdami paruošti bulvių kotletus su varške, jums reikės paprasčiausių ingredientų, kuriuos visada galite rasti šaldytuve. Virtos bulvės, varškė, kiaušinis, svogūnas, miltai, džiūvėsėliai ir truputis augalinio aliejaus. Iš tokio paprasto ir prieinamo gaminių rinkinio galite kepti švelnius ir purius kotletus. Šie kotletai ruošiami labai paprastai, todėl net nepatyrusios šeimininkės gali susidoroti su šiuo receptu. Bulves užtenka išvirti, visus ingredientus sumaišyti, suformuoti kotletus ir juos apkepti nedideliame kiekyje aliejaus. Bulvių kotletus su varške galite patiekti kaip vieną patiekalą, arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės5 vnt
-
Varškė200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Miltai2 šaukštai
-
Džiūvėsėliai4 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Bulves išvirkite ir gerai sutrinkite šakute.
-
Reklama
-
3. Į bulves sudėkite varške.
-
4. įmuškite kiaušinį.
-
Reklama
-
5. Pakepinkite svogūną iki auksinės rudos spalvos ir sudėkite į lėkštę su likusiais ingredientais.
-
6. Suberkite miltus, druską ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę.
-
8. Kepkite kotletus po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
-
Reklama
-
9. Bulvių kotletai su varške yra paruošti. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama