Granola su varške
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Pusryčiams ar pietums paruoškite maistingą ir skanią granolą su varške. Užpildykite patiekalą karšta arbata ar pienu. Granola su varške ruošiama naudojant avižinius dribsnius. Net vaikams patiks šis sveikas skanėstas. Be avižinių dribsnių ir varškės, pagal skonį į granolą įdėti graikinių riešutų, medaus ir džiovintų vaisių. Taip pat patiekimui naudokite bet kokias sezonines uogas ar vaisius.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Avižiniai dribsniai200 gramų
-
Varškė150 gramų
-
Medus1 šaukštas
-
Graikiniai riešutai1 šaukštas
-
Razinos1 šaukštas
-
Augalinis aliejus0.5 šaukštu (bekvapis)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Kepimo formą patepkite aliejumi, suberkite avižinius dribsnius ir varškę, šiek tiek pamaišykite.
-
Reklama
-
3. Suberkite riešutus ir nuplautas razinas. Galite naudoti tamsias arba šviesias razinas.
-
4. Granolą apšlakstykite medumi.
-
Reklama
-
5. Granolą kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių. Dribsniai taps kvapnūs ir rausvi. Patiekite iš karto arba po kurio laiko, kai atvės, papuoškite bet kokiomis šviežiomis uogomis. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama