Gordon Ramsay piemenų pyragas
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Piemenų pyrago receptų yra daug, kiekvienas šefas turi savo. Pabandykite išsikepti Gordono Ramsay piemenų pyragą. Piemens pyragą gaminti nėra sunku, ypač jei laikotės nuoseklių instrukcijų. Gaminkite su malonumu ir jums pavyks!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta jautiena500 gramų (idealiu atveju malta mėsa turėtų būti iš ėrienos)
-
Svogūnai1 vnt (geriau imti porą)
-
Morkos1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Vusterio padažas2 šaukštai
-
Pomidorų tyrė1 valgomasis šaukštas
-
Čiobreliai1 žiupsnelis
-
Rozmarinas1 žiupsnelis
-
Raudonas sausas vynas1 stiklinė
-
Vištienos sultinys400 mililitrų
-
Bulvės1 kilogramas
-
Kiaušinių tryniai2 vnt
-
Parmezano sūris4 šaukštai (tarkuoti)
-
Alyvuogių aliejus50 mililitrų
-
Svogūnų laiškai50 gramų
-
Druska1 arbatinis šaukštelis (arba pagal skonį)
-
Juodieji pipirai1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, pakepinkite 2-3 minutes, tada suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir česnaką.
-
Reklama
-
3. Kol kepa malta mėsa, nulupkite bulves ir padėkite virti.
-
4. Į faršą įpilkite Vusterio padažo, čiobrelių, rozmarinų, užpilkite stikline sauso raudonojo vyno, sumažinkite ugnį ir išgarinkite vyną.
-
Reklama
-
5. Įpilkite pomidorų pastos ir toliau kepkite.
-
6. Supilkite vištienos sultinį ir patroškinkite, kol išgaruos skystis.
-
Reklama
-
7. Nuo virtų bulvių nupilkite vandenį, sutrinkite bulvių košę, įdėkite 2 šaukštus parmezano
-
8. Įdėkite du kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
9. Į tyrę suberkite susmulkintus svogūnų laiškus.
-
10. Maltą mėsą dėkite į kepimo indo dugną.
-
Reklama
-
11. Ant faršo dėkite bulvių košę, šakute padarykite „bangas“.
-
12. Pyrago viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
-
13. Pyragą kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
14. Karštą piemenų pyragą patiekite su troškintomis daržovėmis, Vusterio padažu arba žaliais žirneliais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama