Gordon Ramsay piemenų pyragas

Gordon Ramsay piemenų pyragas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Piemenų pyrago receptų yra daug, kiekvienas šefas turi savo. Pabandykite išsikepti Gordono Ramsay piemenų pyragą. Piemens pyragą gaminti nėra sunku, ypač jei laikotės nuoseklių instrukcijų. Gaminkite su malonumu ir jums pavyks!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų (idealiu atveju malta mėsa turėtų būti iš ėrienos)
  • Svogūnai
    1 vnt (geriau imti porą)
  • Morkos
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Vusterio padažas
    2 šaukštai
  • Pomidorų tyrė
    1 valgomasis šaukštas
  • Čiobreliai
    1 žiupsnelis
  • Rozmarinas
    1 žiupsnelis
  • Raudonas sausas vynas
    1 stiklinė
  • Vištienos sultinys
    400 mililitrų
  • Bulvės
    1 kilogramas
  • Kiaušinių tryniai
    2 vnt
  • Parmezano sūris
    4 šaukštai (tarkuoti)
  • Alyvuogių aliejus
    50 mililitrų
  • Svogūnų laiškai
    50 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (arba pagal skonį)
  • Juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, pakepinkite 2-3 minutes, tada suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuo...
    2. Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite faršą, pakepinkite 2-3 minutes, tada suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, tarkuotas morkas ir česnaką.
  • Reklama
  • Kol kepa malta mėsa, nulupkite bulves ir padėkite virti.
    3. Kol kepa malta mėsa, nulupkite bulves ir padėkite virti.
  • Į faršą įpilkite Vusterio padažo, čiobrelių, rozmarinų, užpilkite stikline sauso raudonojo vyno, sumažinkite ugnį ir išgarinkite vyną.
    4. Į faršą įpilkite Vusterio padažo, čiobrelių, rozmarinų, užpilkite stikline sauso raudonojo vyno, sumažinkite ugnį ir išgarinkite vyną.
  • Reklama
  • Įpilkite pomidorų pastos ir toliau kepkite.
    5. Įpilkite pomidorų pastos ir toliau kepkite.
  • Supilkite vištienos sultinį ir patroškinkite, kol išgaruos skystis.
    6. Supilkite vištienos sultinį ir patroškinkite, kol išgaruos skystis.
  • Reklama
  • Nuo virtų bulvių nupilkite vandenį, sutrinkite bulvių košę, įdėkite 2 šaukštus parmezano
    7. Nuo virtų bulvių nupilkite vandenį, sutrinkite bulvių košę, įdėkite 2 šaukštus parmezano
  • Įdėkite du kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite.
    8. Įdėkite du kiaušinių trynius ir gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Į tyrę suberkite susmulkintus svogūnų laiškus.
    9. Į tyrę suberkite susmulkintus svogūnų laiškus.
  • Maltą mėsą dėkite į kepimo indo dugną.
    10. Maltą mėsą dėkite į kepimo indo dugną.
  • Reklama
  • Ant faršo dėkite bulvių košę, šakute padarykite „bangas“.
    11. Ant faršo dėkite bulvių košę, šakute padarykite „bangas“.
  • Pyrago viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
    12. Pyrago viršų pabarstykite tarkuotu sūriu.
  • Pyragą kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
    13. Pyragą kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Karštą piemenų pyragą patiekite su troškintomis daržovėmis, Vusterio padažu arba žaliais žirneliais. Skanaus!
    14. Karštą piemenų pyragą patiekite su troškintomis daržovėmis, Vusterio padažu arba žaliais žirneliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai