Gervuogių pyragas

Gervuogių pyragas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ar prinokusios gervuogės? Iškepkite skanų pyragą! Švelni varškės tešla ir traški kreminė-cukringa plutelė patiks visiems! Žinoma, tokį pyragą galima išsikepti su mėgstamomis uogomis ar vaisiais. Atkreipkite dėmesį į receptą ir mėgaukitės gaminimu!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Gervuogės
    1 stiklinės (stiklinė 250 ml.)
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    1 stiklinė (stiklinė 250 ml.)
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Miltai
    1.5 stiklinės (stiklinė 250 ml.)
  • Varškė
    180 gramų
  • Kepimo milteliai
    10 gramų
  • Krakmolas
    2 šaukštai
  • Grietinėlė
    150 mililitrai (33% riebumo)
  • Smulkinti migdolai
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus.
    1. Paruoškite savo ingredientus.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių. Du kiaušinius išplakite su puse cukraus. Palaipsniui įpilkite augalinio aliejaus, toliau plakite ik...
    2. Įkaitinkite orkaitę iki 165 laipsnių. Du kiaušinius išplakite su puse cukraus. Palaipsniui įpilkite augalinio aliejaus, toliau plakite iki purumo.
  • Reklama
  • Ant viršaus persijokite miltus su kepimo milteliais ir įpilkite 100 ml. grietinėlės. Greitai, bet švelniai išmaišykite.
    3. Ant viršaus persijokite miltus su kepimo milteliais ir įpilkite 100 ml. grietinėlės. Greitai, bet švelniai išmaišykite.
  • Suberkite varškę ir vėl lengvai išmaišykite.
    4. Suberkite varškę ir vėl lengvai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite į riebalais išteptą skardą.
    5. Tešlą dėkite į riebalais išteptą skardą.
  • Gervuoges pabarstykite krakmolu ir dėkite ant tešlos.
    6. Gervuoges pabarstykite krakmolu ir dėkite ant tešlos.
  • Reklama
  • Likusį kiaušinį išplakite su cukrumi, palikdami du šaukštus. Įpilkite likusios grietinėlės ir išmaišykite.
    7. Likusį kiaušinį išplakite su cukrumi, palikdami du šaukštus. Įpilkite likusios grietinėlės ir išmaišykite.
  • Kiaušinių masę užpilkite ant uogų. Pabarstykite migdolais ir likusiais dviem šaukštais cukraus.
    8. Kiaušinių masę užpilkite ant uogų. Pabarstykite migdolais ir likusiais dviem šaukštais cukraus.
  • Reklama
  • Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes, kol viršus apskrus, o vidus išdžius.
    9. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes, kol viršus apskrus, o vidus išdžius.
  • Šiek tiek atvėsinkite ir patiekite pyragą šiltą.
    10. Šiek tiek atvėsinkite ir patiekite pyragą šiltą.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai