Gardi vištienos makaronų sriuba

Gardi vištienos makaronų sriuba

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Ši sriuba puikiai tiks šaltam orui, ypač jei kovojate su peršalimu ar imatės prevencinių priemonių. Dalinuosi receptu, kaip pasigaminti skanią vištienos makaronų sriubą. Sultiniui gaminti galite naudoti paukštieną. Virkite ant mažiausios ugnies užvirus, tada išeis skaidrus sultinys. Jei nerandate saliero stiebo, tiesiog išbraukite jį iš recepto, tiks ir sultinys su svogūnais ir morkomis. Sriubą būtinai valgykite karštą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    1,5~1,7 kilogramo
  • Morkos
    5 vnt
  • Saliero stiebas
    5 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Petražolės
    1 saujelė
  • Pipirų žirneliai
    5 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Makaronai
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Vištieną išardykite, sudėkite į puodą, atskirai palikite vištienos krūtinėlę ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite vandenį ir virkite 3 minu...
    1. Vištieną išardykite, sudėkite į puodą, atskirai palikite vištienos krūtinėlę ir užpilkite vandeniu. Užvirinkite vandenį ir virkite 3 minutes.
  • Sultinį nuvarvinkite per sietelį, kad jame liktų mėsa.
    2. Sultinį nuvarvinkite per sietelį, kad jame liktų mėsa.
  • Reklama
  • Kaulus nuplaukite ir grąžinkite atgal į puodą, sudėkite 2 morkas, stambiai pjaustytas, 2 saliero stiebus, stambiai pjaustytą svogūną, pip...
    3. Kaulus nuplaukite ir grąžinkite atgal į puodą, sudėkite 2 morkas, stambiai pjaustytas, 2 saliero stiebus, stambiai pjaustytą svogūną, pipirų žirnelius, viską apliekite vandeniu.
  • Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos.
    4. Užvirinkite ir virkite ant silpnos ugnies 1,5 valandos.
  • Reklama
  • Sultinį perkoškite per sietelį, atskirkite mėsą ir daržoves.
    5. Sultinį perkoškite per sietelį, atskirkite mėsą ir daržoves.
  • Sultinį grąžinkite atgal į puodą ir uždėkite ant ugnies, įberkite druskos, pipirų ir užvirinkite.
    6. Sultinį grąžinkite atgal į puodą ir uždėkite ant ugnies, įberkite druskos, pipirų ir užvirinkite.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite likusias morkas ir salierą, supilkite į sultinį, o daržoves užvirinkite.
    7. Smulkiai supjaustykite likusias morkas ir salierą, supilkite į sultinį, o daržoves užvirinkite.
  • Anksčiau paliktą žalią vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais.
    8. Anksčiau paliktą žalią vištienos krūtinėlę supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Įdėkite mėsą į puodą ir virkite, kol išvirs.
    9. Įdėkite mėsą į puodą ir virkite, kol išvirs.
  • Į sriubą suberkite makaronus ir virkite 3-5 minutes. Pridėti kapotų petražolių ir česnako.
    10. Į sriubą suberkite makaronus ir virkite 3-5 minutes. Pridėti kapotų petražolių ir česnako.
  • Reklama
  • Vištienos sriubą būtinai patiekite karštą, ilgai nelaikykite, kitaip makaronai išbrinks.
    11. Vištienos sriubą būtinai patiekite karštą, ilgai nelaikykite, kitaip makaronai išbrinks.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai