Džiovinta kiauliena su prieskoniais
4.1 (8 įvertinimai)
10 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Džiovinta kiauliena yra puikus uŽkandis, kurį galima valgyti kiekvieną dieną arba gražiai supjaustyti ir patiekti ant šventinio stalo. Mėsa labai minkšta ir gerai laikosi šaldytuve. Jei dar nebandėte tokio recepto, rekomenduoju būtinai išbandyti ir pasimėgauti. Pats gaminimas neužtrunka ilgai, bet reikia palaukti kol mėsa padžius. Džiovintos mėsos skonis tikrai vertas to laiko. Rekomenduoju išbandyti šį receptą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos nugarinė1,5 kilogramo
-
Cukrus1/4 puodelio
-
Druska1/2 puodelio
-
Česnakai1 vnt
-
Pipiraipagal skonį
-
Mairūnaspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Mėsą uždenkite cukrumi ir laikykite šaldytuve 14–16 valandų.
-
Reklama
-
3. Po 14–26 valandų reikia išpilti susidariusias sultis, mėsą nuplauti ir nusausinti.
-
4. Įdėkite mėsą į indą ir užpilkite druska. Mėsą dedame į šaldytuvą 24 valandoms.
-
Reklama
-
5. Tada mes dar kartą nuplauname mėsą, nusausiname ją servetėlėmis. Dabar mėsą apvoliokite prieskoniuose ir 24 valandoms grąžinkite į šaldytuvą.
-
6. Po 24 valandų įdėkite mėsą į kojinę ir pakabinkite ją gerai vėdinamoje vietoje 4 dienas.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.1/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama