Džiovinta kiauliena su prieskoniais

Džiovinta kiauliena su prieskoniais

4.1 (8 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Džiovinta kiauliena yra puikus uŽkandis, kurį galima valgyti kiekvieną dieną arba gražiai supjaustyti ir patiekti ant šventinio stalo. Mėsa labai minkšta ir gerai laikosi šaldytuve. Jei dar nebandėte tokio recepto, rekomenduoju būtinai išbandyti ir pasimėgauti. Pats gaminimas neužtrunka ilgai, bet reikia palaukti kol mėsa padžius. Džiovintos mėsos skonis tikrai vertas to laiko. Rekomenduoju išbandyti šį receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    1,5 kilogramo
  • Cukrus
    1/4 puodelio
  • Druska
    1/2 puodelio
  • Česnakai
    1 vnt
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Mairūnas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Mėsą uždenkite cukrumi ir laikykite šaldytuve 14–16 valandų.
    2. Mėsą uždenkite cukrumi ir laikykite šaldytuve 14–16 valandų.
  • Reklama
  • Po 14–26 valandų reikia išpilti susidariusias sultis, mėsą nuplauti ir nusausinti.
    3. Po 14–26 valandų reikia išpilti susidariusias sultis, mėsą nuplauti ir nusausinti.
  • Įdėkite mėsą į indą ir užpilkite druska. Mėsą dedame į šaldytuvą 24 valandoms.
    4. Įdėkite mėsą į indą ir užpilkite druska. Mėsą dedame į šaldytuvą 24 valandoms.
  • Reklama
  • Tada mes dar kartą nuplauname mėsą, nusausiname ją servetėlėmis. Dabar mėsą apvoliokite prieskoniuose ir 24 valandoms grąžinkite į šaldyt...
    5. Tada mes dar kartą nuplauname mėsą, nusausiname ją servetėlėmis. Dabar mėsą apvoliokite prieskoniuose ir 24 valandoms grąžinkite į šaldytuvą.
  • Po 24 valandų įdėkite mėsą į kojinę ir pakabinkite ją gerai vėdinamoje vietoje 4 dienas.
    6. Po 24 valandų įdėkite mėsą į kojinę ir pakabinkite ją gerai vėdinamoje vietoje 4 dienas.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai