Džiovinta kiauliena su prieskoniais

Džiovinta kiauliena su prieskoniais

5 (1 įvertinimai)

10

Porcijos

1 val.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Džiovinta kiauliena yra puikus uŽkandis, kurį galima valgyti kiekvieną dieną arba gražiai supjaustyti ir patiekti ant šventinio stalo. Mėsa labai minkšta ir gerai laikosi šaldytuve. Jei dar nebandėte tokio recepto, rekomenduoju būtinai išbandyti ir pasimėgauti skania silke sojos padaže. Pats gaminimas neužtrunka ilgai, bet reikia palaukti kol mėsa padžius. Džiovintos mėsos skonis tikrai vertas to laiko. Rekomenduoju išbandyti šį receptą.

Receptai pagal ingridientus: # Mėsa / # Daržovės
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos nugarinė
    1,5 kilogramo
  • Cukrus
    1/4 puodelio
  • Druska
    1/2 puodelio
  • Česnakai
    1 vnt
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Mairūnas
    pagal skonį
  • Kaip pagaminti

  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    1. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    2. Mėsą uždenkite cukrumi ir laikykite šaldytuve 14–16 valandų.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    3. Po 14–26 valandų reikia išpilti susidariusias sultis, mėsą nuplauti ir nusausinti.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    4. Įdėkite mėsą į indą ir užpilkite druska. Mėsą dedame į šaldytuvą 24 valandoms.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    5. Tada mes dar kartą nuplauname mėsą, nusausiname ją servetėlėmis. Dabar mėsą apvoliokite prieskoniuose ir 24 valandoms grąžinkite į šaldytuvą.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    6. Po 24 valandų įdėkite mėsą į kojinę ir pakabinkite ją gerai vėdinamoje vietoje 4 dienas.
  • Džiovinta kiauliena su prieskoniais
    7. Gero apetito!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Sekantis receptas:
  • Šaltinis: povar.ru
Rekomenduojami receptai