Drėgnas šokoladinis keksas
5 (1 įvertinimai)
Apie receptą
Šiandien siūlau pasigaminti labai skanų, švelnų, drėgną šokoladinį keksą, kuris puikiai tiks šeimos arbatos vakarėliui. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norint išsikepti drėgną šokoladinį keksa, reikės pačių paprasčiausių ir įperkamiausių ingredientų, kuriuos visada galima rasti šaldytuve. Tokį keksiuką paruošti labai paprasta, tereikia sumaišyti visus ingredientus, išmaišyti, supilti į formą ir nusiųsti į orkaitę. Šis receptas puikiai tinka pradedantiesiems. Šlapias šokoladinis pyragas yra labai skanus, švelnus, puru ir tiesiog tirpstantis burnoje. Patiekite tokius kepinius su puodeliu šilto pieno ar arbatos.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai1 puodelis
-
Cukrus180 gramų
-
Kakava3 šaukštai
-
Vištienos kiaušinis2 vnt
-
Augalinis aliejus100 mililitrų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinis cukrus2 arbatiniai šaukšteliai
-
Pienas1 stiklinė
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
-
2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite mikseriu arba šluotele.
-
Reklama
-
3. Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
-
4. Supilkite pieną ir vėl gerai išmaišykite. Pusę pieno palikite.
-
Reklama
-
5. Įpilkite kakavos ir švelniai išmaišykite.
-
6. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą. Pabaigoje suberkite vanilinį cukrų.
-
Reklama
-
7. Tešlą sudėkite į kepimo indą ir 30-40 minučių nusiųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
-
8. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, užpilkite pieno mišiniu ir leiskite pyragui pastovėti 20 minučių, kad gerai išmirktų.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama