Drėgnas šokoladinis keksas

Drėgnas šokoladinis keksas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiandien siūlau pasigaminti labai skanų, švelnų, drėgną šokoladinį keksą, kuris puikiai tiks šeimos arbatos vakarėliui. Atkreipkite dėmesį į receptą! Norint išsikepti drėgną šokoladinį keksa, reikės pačių paprasčiausių ir įperkamiausių ingredientų, kuriuos visada galima rasti šaldytuve. Tokį keksiuką paruošti labai paprasta, tereikia sumaišyti visus ingredientus, išmaišyti, supilti į formą ir nusiųsti į orkaitę. Šis receptas puikiai tinka pradedantiesiems. Šlapias šokoladinis pyragas yra labai skanus, švelnus, puru ir tiesiog tirpstantis burnoje. Patiekite tokius kepinius su puodeliu šilto pieno ar arbatos.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    1 puodelis
  • Cukrus
    180 gramų
  • Kakava
    3 šaukštai
  • Vištienos kiaušinis
    2 vnt
  • Augalinis aliejus
    100 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pienas
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikiamus ingredientus.
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite mikseriu arba šluotele.
    2. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir gerai išplakite mikseriu arba šluotele.
  • Reklama
  • Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
    3. Įpilkite augalinio aliejaus ir gerai išmaišykite.
  • Supilkite pieną ir vėl gerai išmaišykite. Pusę pieno palikite.
    4. Supilkite pieną ir vėl gerai išmaišykite. Pusę pieno palikite.
  • Reklama
  • Įpilkite kakavos ir švelniai išmaišykite.
    5. Įpilkite kakavos ir švelniai išmaišykite.
  • Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą. Pabaigoje suberkite vanilinį cukrų.
    6. Suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir užmaišykite tešlą. Pabaigoje suberkite vanilinį cukrų.
  • Reklama
  • Tešlą sudėkite į kepimo indą ir 30-40 minučių nusiųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
    7. Tešlą sudėkite į kepimo indą ir 30-40 minučių nusiųskite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
  • Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, užpilkite pieno mišiniu ir leiskite pyragui pastovėti 20 minučių, kad gerai išmirktų.
    8. Išimkite gatavą pyragą iš orkaitės, užpilkite pieno mišiniu ir leiskite pyragui pastovėti 20 minučių, kad gerai išmirktų.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai