Dietiniai vafliai su varške ir bananais
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Paruoškite minkštus varškės vaflius su bananu. Vafliuose nėra glitimo ar cukraus. Tinkamai maitinantis, nereikia atsisakyti kepimo, tiesiog susiraskite sveiką alternatyvą. Varškės vafliams naudokite prinokusius bananus su tamsiomis dėmėmis ant žievelės, jie suteiks kepiniams ryškiausią aromatą ir natūralų saldumą. Iš šio produktų kiekio gaunami 6 vnt vafliai.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bananas1 vnt
-
Varškė180 gramų
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Ryžių miltai70 gramų
-
Kepimo milteliai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Kokosų aliejus10 gramų
-
Saldiklis3 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Varškę naudokite savo nuožiūra. Galite vartoti liesą. Į vaflius pagal skonį galite įberti vanilino ar cinamono.
-
2. Nulupkite bananą, sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute.
-
Reklama
-
3. Į bananų tyrę suberkite likusius ingredientus: miltus, kepimo miltelius, saldiklį, kiaušinius, varškę.
-
4. Visus ingredientus sutrinkite blenderiu. Rezultatas yra vienalytė, gana tiršta tešla minkštiems vafliams. Tešlos konsistencija panaši į blynų tešlą.
-
Reklama
-
5. Įkaitinkite vaflinę ir sutepkite plokštes kokosų aliejumi. Į kiekvieną plokštelę įdėkite po 1 šaukštą tešlos ir uždarykite vaflinę, sujungdami viršutinę ir apatinę plokštes.
-
6. Kepkite vaflius 5-7 minutes iki auksinės rudos spalvos. Prieš dėdami kitą tešlos partiją, vaflinę skardelę sutepkite kokosų aliejumi.
-
Reklama
-
7. Patiekite vaflius su jogurtu ir uogomis.
-
8. Varškės vafliai su bananu yra minkšti ir labai kvapnūs.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama