Dešrelės vafliuose

Dešrelės vafliuose

4.8 (8 įvertinimai)

12 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Norite palepinti save ir savo artimuosius gardžiu ir originaliu karštu užkandžiu? Išbandykite šį nuostabų vaflių dešrelių receptą. Galite pasiimti juos su savimi į iškylą arba kaip užkandį į darbą. Nuostabus pasirinkimas didelei šeimai ar kompanijai – traškios dešrelės, keptos keptuvėje vafliuose. Be bulvių košės, įdarui galite naudoti ir smulkintus ankštinius augalus – pavyzdžiui, žirnius ar lęšius.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vafliai
    10 vnt
  • Dešrelės
    10 vnt
  • Bulvės
    4~5 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    2~3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia reikia nuplauti bulves, nulupti ir dėti virti pagal skonį pasūdytame vandenyje. Gaminant dešreles vafliuose, geriausia naudoti...
    1. Pirmiausia reikia nuplauti bulves, nulupti ir dėti virti pagal skonį pasūdytame vandenyje. Gaminant dešreles vafliuose, geriausia naudoti stačiakampius, o ne apvalius.
  • Paruoštas bulves sutrinkite į košę. Dar karštą plonu sluoksniu uždėkite ant vaflio, paskleiskite per visą paviršių. Palikite tiesiog porą...
    2. Paruoštas bulves sutrinkite į košę. Dar karštą plonu sluoksniu uždėkite ant vaflio, paskleiskite per visą paviršių. Palikite tiesiog porą minučių, kad bulvių karštis vaflį suminkštintų. Per tą laiką galite spėti nulupti dešreles ir padėti vaflio krašto. Jei norite, į tyrę pagal skonį galite įdėti šiek tiek pakepinto svogūno ar prieskonių.
  • Reklama
  • Tvirtai paspaudus reikia susukti vaflį į ritinį ir atsargiai supjaustyti smulkiais gabalėliais. Taip pat dešreles vafliuose galima papild...
    3. Tvirtai paspaudus reikia susukti vaflį į ritinį ir atsargiai supjaustyti smulkiais gabalėliais. Taip pat dešreles vafliuose galima papildyti, pavyzdžiui, tarkuotu sūriu.
  • Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinį su žiupsneliu druskos. Jei norite, galite pridėti šiek tiek pieno ir prieskonių.
    4. Nedideliame dubenyje išplakite kiaušinį su žiupsneliu druskos. Jei norite, galite pridėti šiek tiek pieno ir prieskonių.
  • Reklama
  • Kiekvieną gabalėlį įmerkite į kiaušinį ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rud...
    5. Kiekvieną gabalėlį įmerkite į kiaušinį ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi. Kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos, tada nusausinkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte likusį aliejų. Štai visas paprastas dešrelių vafliuose receptas, kurį, jei pageidaujama, patiekiant galima papildyti daržovėmis, padažu ar žolelėmis, taip pat aromatingais prieskoniais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (8 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai