Dešrelės su sūriu tešloje

Dešrelės su sūriu tešloje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Jei norite pradžiuginti ir palepinti artimuosius pusryčių metu, pagaminkite jiems šių dešrelių tešloje su sūriu. Reikia kepti po vieną dešrelę, panardinant ją į karštą aliejų ir sukinėjant, kad tešla užvirtų ir sūris nenuslystų. Būtinai dešrelę visiškai padengkite tešla, kitaip sūris pateks į aliejų ir pradės degti.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    4 vnt
  • Lydytas sūris
    4 vnt (pjaustytas)
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Pienas
    100 mililitrų
  • Kvietiniai miltai
    80 mililitrų
  • Kepimo milteliai
    1/3 šaukštelio
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    250 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia  dešrelėms gaminti. Mums taip pat reikia 4 medinių iešmų.
    1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia dešrelėms gaminti. Mums taip pat reikia 4 medinių iešmų.
  • Nulupkite dešreles ir sūrį. Sūrį apvyniokite aplink dešrelę, stipriai paspausdami kad laikytusi.
    2. Nulupkite dešreles ir sūrį. Sūrį apvyniokite aplink dešrelę, stipriai paspausdami kad laikytusi.
  • Reklama
  • Užmauke dešrelę ant medinio iešmo. Į lėkštę sudėkite sūrio  persidengimo puse žemyn ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
    3. Užmauke dešrelę ant medinio iešmo. Į lėkštę sudėkite sūrio persidengimo puse žemyn ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Į dubenį supilkite pieną, įpilkite kiaušinio, druskos ir pipirų. ...
    4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Į dubenį supilkite pieną, įpilkite kiaušinio, druskos ir pipirų. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir per smulkų sietelį persijokite į dubenį su pieno ir kiaušinių mišiniu.
    5. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir per smulkų sietelį persijokite į dubenį su pieno ir kiaušinių mišiniu.
  • Maišykite iki vientisos masės. Pagal konsistenciją jis turėtų būti kaip tiršta grietinė.
    6. Maišykite iki vientisos masės. Pagal konsistenciją jis turėtų būti kaip tiršta grietinė.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą į siaurą, aukštą stiklinę ir įmerkite į ją dešrelę. Išimkite ir leiskite tešlos pertekliui šiek tiek nuvarvėti.
    7. Supilkite tešlą į siaurą, aukštą stiklinę ir įmerkite į ją dešrelę. Išimkite ir leiskite tešlos pertekliui šiek tiek nuvarvėti.
  • Ruošinius sudėkite į karštą aliejų. Pasukdami kepkite dešreles iki auksinės rudos spalvos.
    8. Ruošinius sudėkite į karštą aliejų. Pasukdami kepkite dešreles iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Padėkite dešreles ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Palikite kelias minutes ir patiekite.
    9. Padėkite dešreles ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Palikite kelias minutes ir patiekite.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai