Dešrelės su sūriu tešloje
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Jei norite pradžiuginti ir palepinti artimuosius pusryčių metu, pagaminkite jiems šių dešrelių tešloje su sūriu. Reikia kepti po vieną dešrelę, panardinant ją į karštą aliejų ir sukinėjant, kad tešla užvirtų ir sūris nenuslystų. Būtinai dešrelę visiškai padengkite tešla, kitaip sūris pateks į aliejų ir pradės degti.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Dešrelės4 vnt
-
Lydytas sūris4 vnt (pjaustytas)
-
Kiaušinis1 vnt
-
Pienas100 mililitrų
-
Kvietiniai miltai80 mililitrų
-
Kepimo milteliai1/3 šaukštelio
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus250 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus, kurių reikia dešrelėms gaminti. Mums taip pat reikia 4 medinių iešmų.
-
2. Nulupkite dešreles ir sūrį. Sūrį apvyniokite aplink dešrelę, stipriai paspausdami kad laikytusi.
-
Reklama
-
3. Užmauke dešrelę ant medinio iešmo. Į lėkštę sudėkite sūrio persidengimo puse žemyn ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
-
4. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir kaitinkite ant vidutinės ugnies. Į dubenį supilkite pieną, įpilkite kiaušinio, druskos ir pipirų. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
5. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir per smulkų sietelį persijokite į dubenį su pieno ir kiaušinių mišiniu.
-
6. Maišykite iki vientisos masės. Pagal konsistenciją jis turėtų būti kaip tiršta grietinė.
-
Reklama
-
7. Supilkite tešlą į siaurą, aukštą stiklinę ir įmerkite į ją dešrelę. Išimkite ir leiskite tešlos pertekliui šiek tiek nuvarvėti.
-
8. Ruošinius sudėkite į karštą aliejų. Pasukdami kepkite dešreles iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
9. Padėkite dešreles ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių. Palikite kelias minutes ir patiekite.
-
10. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama