Dešrelės bemielėje tešloje orkaitėje

Dešrelės bemielėje tešloje orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Dešreles bemielėje tešloje orkaitėje galima paruošti įvairiais būdais. Tokios dešrelės gaunasi labai skanios, jei kepamos bulvių tešloje. Jos švelnios ir labai skanios. Jei mėgstate dešreles tešloje, bet norite paįvairinti receptą, tuomet visai nebūtina ruošti įprastos mielinės tešlos. Galite pagaminti iš bulvių. Tada dešrelės bus ne tokios kaloringos, bet ne mažiau skanios. Iš šio nuoseklaus recepto galite išmokti kepti dešreles bemielėje tešloje orkaitėje.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Dešrelės
    4 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Kvietiniai miltai
    150 gramų
  • Manų kruopos
    50 gramų
  • Bulvės
    500 gramų
  • Kietasis sūris
    50 gramų
  • Sviestas
    50 gramų
  • Druska, sezamo sėklos
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į didelį puodą supilkite šaltą vandenį. Padėkite puodą ant viryklės ir užvirinkite vandenį. Bulves nulupkite ir supjaustykite savavališka...
    1. Į didelį puodą supilkite šaltą vandenį. Padėkite puodą ant viryklės ir užvirinkite vandenį. Bulves nulupkite ir supjaustykite savavališkais gabalėliais. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, kol visiškai išvirs.
  • Į kitą puodą supilkite vandenį ir sudėkite dešreles. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite. Virkite dešreles ant silpnos ugnies apie penki...
    2. Į kitą puodą supilkite vandenį ir sudėkite dešreles. Padėkite ant viryklės ir užvirinkite. Virkite dešreles ant silpnos ugnies apie penkias minutes. Jei norite, galite praleisti šį veiksmą ir nevirti dešrelių.
  • Reklama
  • Nusausinkite bulves ir sutrinkite trintuvu. Tada į bulves suberkite persijotus miltus, manų kruopas, druską, įmuškite kiaušinį. Išminkyki...
    3. Nusausinkite bulves ir sutrinkite trintuvu. Tada į bulves suberkite persijotus miltus, manų kruopas, druską, įmuškite kiaušinį. Išminkykite vienalytę tešlą.
  • Tešlą iškočiokite į maždaug centimetro pločio sluoksnį. Tešlą supjaustykite dešros dydžio gabalėliais. Sudėkite dešreles ant tešlos ir ap...
    4. Tešlą iškočiokite į maždaug centimetro pločio sluoksnį. Tešlą supjaustykite dešros dydžio gabalėliais. Sudėkite dešreles ant tešlos ir apvyniokite, sugnybdami kraštus. Jei norite paruošti pusgaminius būsimam naudojimui, šiame etape užbaikite savo veiksmus ir įdėkite dešreles į tešlą į šaldiklį.
  • Reklama
  • Patepkite bet kurį patogų kepimo indą minkštu sviestu. Suplakite šakute kiaušinį. Dešreles dedame į tešlą formoje, aptepame žaliu kiaušin...
    5. Patepkite bet kurį patogų kepimo indą minkštu sviestu. Suplakite šakute kiaušinį. Dešreles dedame į tešlą formoje, aptepame žaliu kiaušiniu ir pabarstome sezamo sėklomis. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje dvidešimt minučių.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai