Daržovių troškinys
5 (1 įvertinimai)
								2  Porcijos
						
								55 min.
						Apie receptą
Ieškote skanaus ir nekaloringo patiekalo recepto? Tada atkreipiu jūsų dėmesį į gana paprastą, greitą ir labai patrauklų variantą - daržovių troškinį. Labai paprastas, bet kartu gana skanus patiekalas, kuris tikrai patiks visiems daržovių mėgėjams.
Paskirtis: Vakarienės receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# DaržovėsReklama
- 
                                                    
Reikalingi ingredientai:
 - 
													Baklažanas1 vnt
 - 
													Cukinijos1 vnt
 - 
													Saldžioji paprika1 vnt
 - 
													Pomidorai3~4 vnt
 - 
													Svogūnas1 vnt
 - 
													Aliejus2~3 šaukštai
 - 
													Druskapagal skonį
 - 
													Pipiraipagal skonį
 - 
													Raudonas vynas1 šaukštas
 - 
													Cukrus1 žiupsnelis
 - 
													Džiovintos žolelės1 žiupsnelis
 
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                    
1. Pirmiausia baklažanus reikia nuplauti ir supjaustyti mažais gabalėliais. Įberkite druskos ir palikite kurį laiką. - 
                                                    
2. Tuo tarpu galite paruošti pomidorus. Juos reikia nuplauti, viršuje padaryti nedidelę įpjovą ir užpilti verdančiu vandeniu. Po poros minučių atvėsinkite po šaltu vandeniu ir nuimkite žievelę. - 
Reklama
 - 
                                                    
3. Tada baklažanus nuplaukite po tekančiu vandeniu ir nusausinkite. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek augalinio aliejaus ir padėkite baklažanus 3-5 minutėms. Išimkite ir sudėkite į gilų dubenį. - 
                                                    
4. Taip pat reikia nuplauti ir supjaustyti cukiniją. Į tą pačią keptuvę sudėkite cukinijas ir kepkite apie 3 minutes. Tada sudėkite į baklažanus. - 
Reklama
 - 
                                                    
5. Saldžiąją papriką nuplaukite, nusausinkite, išimkite sėklas ir stiebus, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Jei norite, taip pat dėkite į keptuvę ir pakepinkite porą minučių. Sudėti į daržoves. - 
                                                    
6. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Sudėkite į daržoves, viską gerai išmaišykite. Sudėkite į puodą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, pagal skonį įberkite žiupsnelį cukraus ir džiovintų žolelių. Pomidorus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir suberkite į daržoves. - 
Reklama
 - 
                                                    
7. Raudonasis vynas bus galutinis akordas. Štai ir viskas, daržovių troškinys bus paruoštas per 20-40 minučių (priklausomai nuo gabalėlių dydžio). Prieš patiekiant patiekalą galima papuošti šviežiomis žolelėmis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! - 
Reklama
 
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















