Cukinijų suktinukai su mėsa

Cukinijų suktinukai su mėsa

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Įdomus produktų derinys, kuris puikiai dera tarpusavyje. Cukinijų suktinukus galima ruošti įvairiai: susukti arba kaip „tinginių“ balandėlius nes šis patiekalas iš esmės ir primena balandėlius, tik vietoj kopūstų naudojamos cukinijos. Gaminti suktinukus visada malonu! Šį kartą nusprendžiau gaminti neįprastai – cukinijoje. Cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis, kurių pakanka, kad būtų galima apvynioti maltos mėsos ir ryžių "kotletą". Tada užpilkite padažu ir dėkite kepti į orkaitę.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstas
    200 gramų
  • Malta mėsa
    700 gramų (kiauliena ir jautiena lygiomis dalimis)
  • Ryžiai
    100 gramų
  • Cukinijos
    4 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Grietinė
    100 gramų
  • Pomidorų pasta arba kečupas
    100 gramų
  • Aliejus
    40 gramų
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šį kartą nusprendžiau nenaudoti jau paruošto faršo, o mėsą pjaustyti rankomis. Norėdami tai padaryti, paimkite lygiomis dalimis jautienos...
    1. Šį kartą nusprendžiau nenaudoti jau paruošto faršo, o mėsą pjaustyti rankomis. Norėdami tai padaryti, paimkite lygiomis dalimis jautienos ir kiaulienos ir supjaustykite peiliu kuo smulkiau.
  • Išvirkite ryžius ir kelis kopūsto lapus. Gautą faršą sumaišykite su ryžiais, prieskoniais, druska ir smulkintais virtais kopūstais.
    2. Išvirkite ryžius ir kelis kopūsto lapus. Gautą faršą sumaišykite su ryžiais, prieskoniais, druska ir smulkintais virtais kopūstais.
  • Reklama
  • Dabar cukiniją supjaustykite išilgai plonomis juostelėmis.
    3. Dabar cukiniją supjaustykite išilgai plonomis juostelėmis.
  • Maltą mėsą suvyniokite į cukiniją, kad ji būtų kaip mini suktinukas. Sudėkite į kepimo indą.
    4. Maltą mėsą suvyniokite į cukiniją, kad ji būtų kaip mini suktinukas. Sudėkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Atskirai sumaišykite grietinę su kečupu ir vandeniu (geriausia sultiniu). Taip pat pakepiname svogūnus, morkas ir dedame į padažą. Užpilk...
    5. Atskirai sumaišykite grietinę su kečupu ir vandeniu (geriausia sultiniu). Taip pat pakepiname svogūnus, morkas ir dedame į padažą. Užpilkite suktinukus padažu ir įdėkite juos į orkaitę 35 minutėms. Orkaitės temperatūra turi būti ne aukštesnė kaip 180 laipsnių.
  • Jau paruoštus cukinijų suktinukus patiekite karštus. Gero apetito!
    6. Jau paruoštus cukinijų suktinukus patiekite karštus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai