Cukinijų apkepas su varške

Cukinijų apkepas su varške

5 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Šis skanus ir originalus patiekalas pirmiausia patiks tiems, kurie mėgsta visavertį ir sveiką maistą. Cukinijų apkepas su varške yra labai švelnus ir neįtikėtinai skanus. Gana paprastas, bet labai neįprastas cukinijų apkepas su varške gali būti patiekiamas pusryčiams, pietums ar vakarienei.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    2 vnt
  • Česnakai
    2~3 skiltelės
  • Pienas
    50 mililitrų
  • Sūris
    100~150 gramų
  • Varškė
    250 gramų
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Čili pipiras
    1 žiupsnelis
  • Šviežios žolelės
    10 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, druską ir pipirus pagal skonį. Mišinį gerai išplakite iki vientisos masės.
    1. Pirmiausia dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, druską ir pipirus pagal skonį. Mišinį gerai išplakite iki vientisos masės.
  • Varškę reikia pertrinti per sietelį ir sudėti į atskirą dubenį. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir suberkite į varškę (jei norite, sūrio...
    2. Varškę reikia pertrinti per sietelį ir sudėti į atskirą dubenį. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir suberkite į varškę (jei norite, sūrio galite nedėti). Nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite šviežias žoleles. Česnaką nulupkite ir išspauskite per spaudą arba groteles. Į varškę ir sūrį suberkite žalumynus ir česnaką. Viską kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Dabar abi mases galima sujungti ir sumaišyti. Jei norite, taip pat galite pridėti mėgstamų prieskonių, kad gautumėte papildomo skonio.
    3. Dabar abi mases galima sujungti ir sumaišyti. Jei norite, taip pat galite pridėti mėgstamų prieskonių, kad gautumėte papildomo skonio.
  • Cukinijas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite plonais griežinėliais. Ant karščiui atsparaus indo dugno dėkite apie trečdalį varškės...
    4. Cukinijas nuplaukite ir nusausinkite. Supjaustykite plonais griežinėliais. Ant karščiui atsparaus indo dugno dėkite apie trečdalį varškės masės. Ant viršaus uždėkite susmulkintą cukiniją (pusę).
  • Reklama
  • Dėti kitą varškės masės sluoksnį ir vėl antrą cukinijų pusę. Uždenkite likusia varške ir, jei norite, pabarstykite kietuoju sūriu. Indą p...
    5. Dėti kitą varškės masės sluoksnį ir vėl antrą cukinijų pusę. Uždenkite likusia varške ir, jei norite, pabarstykite kietuoju sūriu. Indą pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę 40-45 minutėms.
  • Kai apkepas taps auksinės spalvos, galite išimti iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinti. Galima patiekti vieną arba su garnyru (pavyzdžiui, s...
    6. Kai apkepas taps auksinės spalvos, galite išimti iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinti. Galima patiekti vieną arba su garnyru (pavyzdžiui, su bulvėmis).
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai