Citrinų padažas žuviai

Citrinų padažas žuviai

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
10 min.

Apie receptą

Citrinų padažą galima saugiai paruošti absoliučiai bet kuriai žuviai. Gaunasi, labai įdomus skonis. Jį paruošti gana greita ir paprasta. Išbandykite, jums tikrai patiks! Druskos ir pipirų kiekis turėtų būti reguliuojamas atskirai, atsižvelgiant į individualius skonio pageidavimus.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos kiaušinis
    1 vnt
  • Citrina
    1/2 vnt
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    60 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Vanduo
    40 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Dubenyje sumaišykite garstyčias, vandenį ir kiaušinį. Išmaišykite.
    2. Dubenyje sumaišykite garstyčias, vandenį ir kiaušinį. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Sudėkite viską į puodą. Ten pat sudėkite sviestą.
    3. Sudėkite viską į puodą. Ten pat sudėkite sviestą.
  • Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
    4. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Viską pakaitinkite, kol sviestas ištirps.
    5. Viską pakaitinkite, kol sviestas ištirps.
  • Išspauskite citrinos sultis. Išmaišykite.
    6. Išspauskite citrinos sultis. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Citrinų padažas žuviai paruoštas!
    7. Citrinų padažas žuviai paruoštas!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai