Cinamoniniai suktinukai su kreminiu užpilu

Cinamoniniai suktinukai su kreminiu užpilu

5 (1 įvertinimai)

12 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Cinamoniniai suktinukai su kreminiu užpilu yra cinamono bandelės temos variantas. Saldžios purios ryškaus skonio ir cinamono aromato bandelės su švelniu sviestiniu kremu – tiesiog nuostabu! Cinamono bandelių receptas buvo tobulinamas bėgant metams, kad būtų gauta skaniausia bandelė su cinamonu. Šiandien noriu pasiūlyti receptą, pritaikytą namų sąlygoms. Taigi, kaip pasigaminti cinamono suktinukus su kreminiu užpilu? Lengva ir paprasta! Tešla bandelėms mielinė, su maža paslaptimi: užplikysime verdančiu vandeniu. Dėl šios technikos tešla labai minkšta, bandelės purios. Kreminis užpilas ruošiamas iš cukraus pudros ir sviesto, jis yra saldus, malonaus vanilės aromato ir skonio. Išbandykite šį receptą, manau, jis taps vienu iš jūsų mėgstamiausių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    2~3 šaukštai
  • Miltai
    6 stiklinės
  • Sviestas
    350 gramų (tešlai 200 g, ištepimui su cukrumi 100 g, 50 g užpilui)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Cinamonas
    1 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Rudasis cukrus
    1 stiklinė
  • Cukraus pudra
    3 stiklinės
  • Mielės
    14 gramų (sausos)
  • Vanilinis cukrus
    1 šaukštas
  • Verdantis vanduo
    1 stiklinė
  • Šiltas vanduo
    1 stiklinė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sumaišykite mieles ir šiltą vandenį ir palikite penkias minutes. Į didelį dubenį įpilkite cukraus, druskos ir verdančio vandens. Išmaišyk...
    1. Sumaišykite mieles ir šiltą vandenį ir palikite penkias minutes. Į didelį dubenį įpilkite cukraus, druskos ir verdančio vandens. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Įmuškite kiaušinius, mieles ir kambario temperatūros sviestą. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
    2. Įmuškite kiaušinius, mieles ir kambario temperatūros sviestą. Vėl viską išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Palaipsniui suberkite miltus, nuolat plakdami mikseriu mažu greičiu. Tešla turi būti minkšta ir vienalytė.
    3. Palaipsniui suberkite miltus, nuolat plakdami mikseriu mažu greičiu. Tešla turi būti minkšta ir vienalytė.
  • Tešlą uždenkite plėvele ir valandai padėkite į šiltą vietą. Tešla turi padidėti dvigubai.
    4. Tešlą uždenkite plėvele ir valandai padėkite į šiltą vietą. Tešla turi padidėti dvigubai.
  • Reklama
  • Kai tešla pakils, išminkykite ir palikite dar 30 minučių.
    5. Kai tešla pakils, išminkykite ir palikite dar 30 minučių.
  • Tešlą iškočiokite į maždaug 1 cm sluoksnį. Sviestą (100 g) sumaišykite su ruduoju cukrumi ir tolygiai ištepkite visą tešlos paviršių.
    6. Tešlą iškočiokite į maždaug 1 cm sluoksnį. Sviestą (100 g) sumaišykite su ruduoju cukrumi ir tolygiai ištepkite visą tešlos paviršių.
  • Reklama
  • Tešlą susukti į vyniotinį.
    7. Tešlą susukti į vyniotinį.
  • Supjaustykite vyniotinį tokio paties dydžio gabalėliais.
    8. Supjaustykite vyniotinį tokio paties dydžio gabalėliais.
  • Reklama
  • Sudėkite gabalėlius nupjauta puse žemyn į formą taip, kad jie būtų kelių centimetrų atstumu vienas nuo kito. Palikite bandeles pakilti 45...
    9. Sudėkite gabalėlius nupjauta puse žemyn į formą taip, kad jie būtų kelių centimetrų atstumu vienas nuo kito. Palikite bandeles pakilti 45 minutes.
  • Kai bandelės bus paruoštos, pašaukite jas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
    10. Kai bandelės bus paruoštos, pašaukite jas į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 15-20 minučių.
  • Reklama
  • Bandelės turi būti gražios auksinės spalvos.
    11. Bandelės turi būti gražios auksinės spalvos.
  • Užpilas: mikseriu išplakite sviestą. Įdėkite žiupsnelį druskos, įpilkite vanilės, pieno ir cukraus. Maišykite, kol glajus taps vientisas ...
    12. Užpilas: mikseriu išplakite sviestą. Įdėkite žiupsnelį druskos, įpilkite vanilės, pieno ir cukraus. Maišykite, kol glajus taps vientisas ir kreminis.
  • Užpilkite kremu ant bandelių viršaus, paruošta patiekti!
    13. Užpilkite kremu ant bandelių viršaus, paruošta patiekti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai