Cinamoniniai suktinukai be mielių
5 (1 įvertinimai)
8 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Cinamoninės bandelės be mielių yra nepaprastai kvapnios, lengvos, skanios, traškios... nori paragauti? Užeik, papasakosiu kaip pasigaminti cinamonines bandeles be mielių. Cinamoninių bandelių be mielių receptas labai paprastas! Tinka tiek naujokams kulinarams, tiek užimtoms jaunoms mamoms ir jų mažiems vaikams. Jei turite mažai laiko, bet norite kažko skanaus ir greito, tuomet šis receptas yra būtent tai, ko ieškojote!
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla be mielių500 gramų
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Cukrus2 šaukštai
-
Graikiniai riešutai30 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Neraugintą sluoksniuotą tešlą atitirpinkite.
-
2. Kol tešla atitirpsta, paruoškite įdarą: kočėlu susmulkinkite riešutus.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite cinamoną ir cukrų, ištirpinkite sviestą.
-
4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Darbo paviršių pabarstykite miltais. Tešlą iškočiokite kočėlu viena kryptimi. Nekočiokite stipriai. Kiekvieną lapelį perpjaukite pusiau ir aptepkite tirpintu sviestu.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus pabarstykite cinamono cukrų ir riešutus. Padarykite 4 išilginius pjūvius.
-
6. Suvyniokite tešlą į ritinį ir susukite į žiedą.
-
Reklama
-
7. Bandeles padėkite ant kepimo skardos su silikoniniu kilimėliu. Kiekvieną viršų aptepkite lengvai paplaktu kiaušiniu.
-
8. Kepkite bandeles 25-30 minučių iki auksinės rudos spalvos. Jei norite, bandeles pabarstykite cukraus pudra. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama