Chačapuris su tunu

Chačapuris su tunu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Siūlau virti chačapurį su tunu - sotus ir labai skanus patiekalas. Yra daug khachapuri receptų, bet ši versija viena geriausių. Receptas gana paprastas, ingredientai yra prieinami, o rezultatas labai vertas! Švelni tešla su skania traškia plutele ir sultingu, kvapniu, skaniu įdaru patiks bet kuriam gurmanui. Galite patiekti chačapurį pusryčiams, kaip sotų užkandį dienos metu arba pasilepinti šiuo gardžiu patiekalu vakarienei.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    250 mililitrų
  • Miltai
    400 gramų
  • Sausos mielės
    6 gramai
  • Cukrus
    0,5 šaukštas
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Konservuotas tunas
    3 valgomi šaukštai
  • Sezamų sėklos
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Aguonos
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kuminas
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų ir 2 valgomus šaukštus miltų. Viską gerai išmaišykite ir padėkite į šiltą vietą 30 minučių.
    2. Į šiltą pieną suberkite mieles, cukrų ir 2 valgomus šaukštus miltų. Viską gerai išmaišykite ir padėkite į šiltą vietą 30 minučių.
  • Reklama
  • Tada įpilkite druskos ir augalinio aliejaus. Išmaišykite.
    3. Tada įpilkite druskos ir augalinio aliejaus. Išmaišykite.
  • Dalimis suberkite miltus.
    4. Dalimis suberkite miltus.
  • Reklama
  • Minkykite minkštą ir elastingą tešlą.
    5. Minkykite minkštą ir elastingą tešlą.
  • Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje kilti apie valandą. Ji turėtų padidėti maždaug dvigubai.
    6. Tešlą uždenkite rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje kilti apie valandą. Ji turėtų padidėti maždaug dvigubai.
  • Reklama
  • Įdarui tuną sutrinkite šakute ir suberkite tarkuotą sūrį. Galite naudoti bet kokį sūrį.
    7. Įdarui tuną sutrinkite šakute ir suberkite tarkuotą sūrį. Galite naudoti bet kokį sūrį.
  • Padalinkite tešlą į 2-3 dalis. Kiekvieną iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, maždaug 3 mm storio. Įdarą paskleiskite plonu slu...
    8. Padalinkite tešlą į 2-3 dalis. Kiekvieną iškočiokite ant miltais pabarstyto paviršiaus, maždaug 3 mm storio. Įdarą paskleiskite plonu sluoksniu.
  • Reklama
  • Sulenkite kraštus iš abiejų pusių į vidurį.
    9. Sulenkite kraštus iš abiejų pusių į vidurį.
  • Suimkite į centrą ir atidarykite vidurį, stumdami kraštus. Pridėti dar įdaro.
    10. Suimkite į centrą ir atidarykite vidurį, stumdami kraštus. Pridėti dar įdaro.
  • Reklama
  • Sudėkite valteles ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, ir palikite 15 minučių.
    11. Sudėkite valteles ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, ir palikite 15 minučių.
  • Tada aptepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite aguonų, sezamo sėklų ir kmynų mišiniu.
    12. Tada aptepkite kiaušinio tryniu ir pabarstykite aguonų, sezamo sėklų ir kmynų mišiniu.
  • Kepkite 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos. Tada įmuškite po kiaušinį į kiekvieną valtį.
    13. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje iki auksinės spalvos. Tada įmuškite po kiaušinį į kiekvieną valtį.
  • Reklama
  • Khachapuri grąžinkite atgal į orkaitę ir kepkite, kol baltymai išsipūs. Patiekdami, jei norite, į kiekvieną valtį įdėkite gabalėlį sviest...
    14. Khachapuri grąžinkite atgal į orkaitę ir kepkite, kol baltymai išsipūs. Patiekdami, jei norite, į kiekvieną valtį įdėkite gabalėlį sviesto ir pabarstykite šviežiomis žolelėmis. Khachapuri su tunu yra paruoštas. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai