Česnakinis paštetas
5 (1 įvertinimai)
2-4 Porcijos
1 val. 40 min.
Apie receptą
Kepto česnako pašteto gaminimas. Po terminio apdorojimo česnakai praranda savo aštrumą, tačiau įgauna švelnų, šiek tiek saldų, aštrų skonį. Paštetas kvapnus ir labai skanus! Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti česnakinį paštetą. Be to, galite pridėti šakelę šviežių čiobrelių. Paštetas puikiai dera su traškiu skrudintu batonu.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Česnakai3 vnt
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Rozmarinas1~2 vnt (šakelės)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nulupkite česnako lukštą. Nupjaukite viršų.
-
Reklama
-
3. Perkelkite į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite rozmarino šakelę. Uždenkite folija ir kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos.
-
4. Lengvai atvėsinkite česnaką. Tada iš luobelių išspauskite česnako minkštimą. Sutrinkite šakute arba blenderiu. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Česnakų paštetas paruoštas, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama