Česnakinis paštetas

Česnakinis paštetas

5 (1 įvertinimai)

2-4 Porcijos
1 val. 40 min.

Apie receptą

Kepto česnako pašteto gaminimas. Po terminio apdorojimo česnakai praranda savo aštrumą, tačiau įgauna švelnų, šiek tiek saldų, aštrų skonį. Paštetas kvapnus ir labai skanus! Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti česnakinį paštetą. Be to, galite pridėti šakelę šviežių čiobrelių. Paštetas puikiai dera su traškiu skrudintu batonu.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    3 vnt
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Rozmarinas
    1~2 vnt (šakelės)
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nulupkite česnako lukštą. Nupjaukite viršų.
    2. Nulupkite česnako lukštą. Nupjaukite viršų.
  • Reklama
  • Perkelkite į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite rozmarino šakelę. Uždenkite folija ir kepkite iki 150 laipsnių įkaiti...
    3. Perkelkite į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Įdėkite rozmarino šakelę. Uždenkite folija ir kepkite iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos.
  • Lengvai atvėsinkite česnaką. Tada iš luobelių išspauskite česnako minkštimą. Sutrinkite šakute arba blenderiu. Įberkite druskos ir maltų ...
    4. Lengvai atvėsinkite česnaką. Tada iš luobelių išspauskite česnako minkštimą. Sutrinkite šakute arba blenderiu. Įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Česnakų paštetas paruoštas, gero apetito!
    5. Česnakų paštetas paruoštas, gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai