Česnakiniai sūrio skrebučiai

Česnakiniai sūrio skrebučiai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Česnakiniai sūrio skrebučiai puikiai tinka greitam, bet labai skaniam užkandžiui arba burnoje tirpstančiam užkandžiui, užbaigiančiam sotų patiekalą. Jis ruošiamas paprastai ir iš įprastų ingredientų. Taip nutinka, kai sočius pietus ar vakarienę norisi užbaigti pikantišku ir skaniu užkandžiu. O būna priešingai, kad nėra kada ką nors rimto ar tinginystės gaminti, o norisi greito ir lengvo užkandžio. Česnakiniai ir sūrio skrebučiai puikiai tiks ir vienu, ir kitu atveju. Česnakiniai ir sūrio skrebučiai taip pat yra puiki alternatyva skrebučiams prie alaus ar kukurūzų spragėsiams filme. Žodžiu, receptas yra tik vienas, bet pritaikymų daug.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Itališka duona
    1 vnt
  • Sviestas
    200 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Tarkuotas parmezanas
    2 šaukštai
  • Askaloniniai česnakai
    1/4 vnt
  • Petražolės
    1 šaukštas
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išspauskite dvi skilteles česnako.
    1. Išspauskite dvi skilteles česnako.
  • Askaloniniai česnakai (1/4 galvų) smulkiai supjaustyti.
    2. Askaloniniai česnakai (1/4 galvų) smulkiai supjaustyti.
  • Reklama
  • Sumaišykite česnakus.
    3. Sumaišykite česnakus.
  • Smulkiai supjaustykite žalumynus (turiu petražolių).
    4. Smulkiai supjaustykite žalumynus (turiu petražolių).
  • Reklama
  • Sumaišykite svogūną, česnaką, žoleles, druską ir pipirus.
    5. Sumaišykite svogūną, česnaką, žoleles, druską ir pipirus.
  • Gautą masę sumaišykite su sviestu ir tarkuotu parmezanu.
    6. Gautą masę sumaišykite su sviestu ir tarkuotu parmezanu.
  • Reklama
  • Išmaišykite iki vientisos masės.
    7. Išmaišykite iki vientisos masės.
  • Dabar imame itališką duoną, perpjauname išilgai į 2 dalis.
    8. Dabar imame itališką duoną, perpjauname išilgai į 2 dalis.
  • Reklama
  • Gauta sūrio-sviesto mase gausiai aptepkite duonos puseles.
    9. Gauta sūrio-sviesto mase gausiai aptepkite duonos puseles.
  • Dedame į orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol skrebučiai pasidengia gražia traškia plutele. Geriausia patiekti iš karto, kar...
    10. Dedame į orkaitę ir kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol skrebučiai pasidengia gražia traškia plutele. Geriausia patiekti iš karto, karšta. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai