Čeburekai su mėsa ir sūriu
3 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
25 min.
Apie receptą
Čeburekai su mėsa ir sūriu yra labai sultingi ir skanūs. Būtinai pabandykite juos paruošti ir pavaišinti savo šeimą ar svečius. Patikėkite, jie tikrai bus patenkinti! Čeburekams gaminti galima naudoti bet kokią mėsą. Svarbiausia, kad ji būtų su riebalų sluoksniais, tada pyragaičiai išeis sultingi. Jei mėsa vis dėlto yra be riebalų, į maltą mėsą būtinai įpilkite ledinio vandens.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo0.5 stiklinės
-
Druska1 arbatinis šaukštelis (0,5 arbatinio šaukštelio
-
Miltai1,5~2 stiklinės
-
Mėsa200 gramų
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Svogūnai1/4 vnt
-
Sūris50 gramų (kietas)
-
Aliejus100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį supilkite vandenį, įberkite druskos.
-
Reklama
-
3. Išmaišykite ir suberkite išsijotus kvietinius miltus.
-
4. Minkykite tešlą rankomis. Ji turėtų būti tokia pati, kaip ir koldūnams.
-
Reklama
-
5. Mėsą ir svogūną susukite mėsmale. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
6. Sūrį sutarkuokite.
-
Reklama
-
7. Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
-
8. Vieną apskritimą iškočiokite plonu sluoksniu. Ant vieno krašto dedame mėsos įdarą, ant viršaus – šiek tiek tarkuoto sūrio.
-
Reklama
-
9. Tešlą perlenkite per pusę, kraštus suspauskite šakute. Taip, pagaminkite likusius čeburekus.
-
10. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepame čeburekus iki gražios auksinės spalvos.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama