Čeburekai su mėsa ir sūriu

Čeburekai su mėsa ir sūriu

3 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
25 min.

Apie receptą

Čeburekai su mėsa ir sūriu yra labai sultingi ir skanūs. Būtinai pabandykite juos paruošti ir pavaišinti savo šeimą ar svečius. Patikėkite, jie tikrai bus patenkinti! Čeburekams gaminti galima naudoti bet kokią mėsą. Svarbiausia, kad ji būtų su riebalų sluoksniais, tada pyragaičiai išeis sultingi. Jei mėsa vis dėlto yra be riebalų, į maltą mėsą būtinai įpilkite ledinio vandens.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    0.5 stiklinės
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai
    1,5~2 stiklinės
  • Mėsa
    200 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Svogūnai
    1/4 vnt
  • Sūris
    50 gramų (kietas)
  • Aliejus
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį supilkite vandenį, įberkite druskos.
    2. Į dubenį supilkite vandenį, įberkite druskos.
  • Reklama
  • Išmaišykite ir suberkite išsijotus kvietinius miltus.
    3. Išmaišykite ir suberkite išsijotus kvietinius miltus.
  • Minkykite tešlą rankomis. Ji turėtų būti tokia pati, kaip ir koldūnams.
    4. Minkykite tešlą rankomis. Ji turėtų būti tokia pati, kaip ir koldūnams.
  • Reklama
  • Mėsą ir svogūną susukite mėsmale. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    5. Mėsą ir svogūną susukite mėsmale. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Sūrį sutarkuokite.
    6. Sūrį sutarkuokite.
  • Reklama
  • Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
    7. Padalinkite tešlą į vienodus gabalus.
  • Vieną apskritimą iškočiokite plonu sluoksniu. Ant vieno krašto dedame mėsos įdarą, ant viršaus – šiek tiek tarkuoto sūrio.
    8. Vieną apskritimą iškočiokite plonu sluoksniu. Ant vieno krašto dedame mėsos įdarą, ant viršaus – šiek tiek tarkuoto sūrio.
  • Reklama
  • Tešlą perlenkite per pusę, kraštus suspauskite šakute. Taip, pagaminkite likusius čeburekus.
    9. Tešlą perlenkite per pusę, kraštus suspauskite šakute. Taip, pagaminkite likusius čeburekus.
  • Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepame čeburekus iki gražios auksinės spalvos.
    10. Keptuvėje įkaitintame aliejų ir apkepame čeburekus iki gražios auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai