Čeburekai su degtine

Čeburekai su degtine

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Kad čeburekai būtų tobuli, traškūs išorėje ir minkšti viduje, į tešlą reikia įpilti šiek tiek degtinės. Tokia paprasta paslaptis, bet tai padarys juos tikrai tobulais. Pabandykite! Be tradicinės mėsos ir svogūnų, siūlau įdėti šviežių žolelių ir majonezo. Dėl majonezo įdaras tampa švelnus ir patrauklus, o gatavuose čeburekuose tai praktiškai nepastebima.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pienas
    150 mililitrų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas (+ kepimui)
  • Degtinė
    1 šaukštas
  • Druska
    0.5 šaukšto
  • Miltai
    3 stiklinės (apytiksliai)
  • Mėsa
    450 gramų (kiauliena + jautiena)
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Paprika
    pagal skonį
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Majonezas
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną. Supilkite šiek tiek augalinio aliejaus.
    1. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite pieną. Supilkite šiek tiek augalinio aliejaus.
  • Įpilkite degtinės.
    2. Įpilkite degtinės.
  • Reklama
  • Ir druskos.
    3. Ir druskos.
  • Mažomis dalimis suberkite išsijotus miltus, minkydami tešlą.
    4. Mažomis dalimis suberkite išsijotus miltus, minkydami tešlą.
  • Reklama
  • Perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir gerai išminkykite rankomis. Palikite šiek tiek uždengę rankšluosčiu ar plėvele.
    5. Perkelkite ant miltais pabarstyto paviršiaus ir gerai išminkykite rankomis. Palikite šiek tiek uždengę rankšluosčiu ar plėvele.
  • Tuo tarpu kol tešla „ilsisi“, galima paruošti mėsą. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, sumalkite su mėsmale. Suberkite susmulkintą česnaką, p...
    6. Tuo tarpu kol tešla „ilsisi“, galima paruošti mėsą. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, sumalkite su mėsmale. Suberkite susmulkintą česnaką, pipirus, druską ir papriką.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite, susmulkinkite trintuvu arba mėsmale ir suberkite į dubenį.
    7. Svogūną nulupkite, susmulkinkite trintuvu arba mėsmale ir suberkite į dubenį.
  • Dėl sultingumo įdėkite majonezo. Nuplaukite ir nusausinkite nedidelę petražolių ryšelį. Sumalkite ir sudėkite į maltą mėsą.
    8. Dėl sultingumo įdėkite majonezo. Nuplaukite ir nusausinkite nedidelę petražolių ryšelį. Sumalkite ir sudėkite į maltą mėsą.
  • Reklama
  • Viską kruopščiai išmaišykite. Jei faršas atrodo šiek tiek sausas, galite įpilti šiek tiek vandens.
    9. Viską kruopščiai išmaišykite. Jei faršas atrodo šiek tiek sausas, galite įpilti šiek tiek vandens.
  • Paimkite nedidelį tešlos gabalėlį ir iškočiokite. Ant vienos pusės dėkite įdarą.
    10. Paimkite nedidelį tešlos gabalėlį ir iškočiokite. Ant vienos pusės dėkite įdarą.
  • Reklama
  • Atsargiai uždenkite įdarą kita puse ir suspauskite kraštus.
    11. Atsargiai uždenkite įdarą kita puse ir suspauskite kraštus.
  • Tai skanūs čeburekai, kuriuos gaunate.
    12. Tai skanūs čeburekai, kuriuos gaunate.
  • Belieka įkaitinti keptuvėje augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepti čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite juos ant ...
    13. Belieka įkaitinti keptuvėje augalinį aliejų ir ant vidutinės ugnies apkepti čeburekus iki auksinės rudos spalvos. Tada sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte likusį aliejų, ir galite patiekti.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai