Calzone su kumpiu

Calzone su kumpiu

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kalzonė – tai uždara pusmėnulio formos pica su įvairiais ir visada sultingais priedais. Šią picą labai patogu valgyti keliaujant, tačiau tuo pačiu ji idealiai gali pakeisti sočius pietus ir vakarienę. Jei norite, prie pagrindinių ingredientų taip pat galite pridėti kapotų šviežių žolelių.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    200 gramų
  • Šviežios presuotos mielės
    15 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    30 mililitrų
  • Druska
    5 gramai
  • Cukrus
    5 gramai
  • Pomidoras
    1 vnt
  • Kumpis
    100 gramų
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    1 vnt (patepimui)
  • Vanduo (28
    30°C)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Dubenyje pirštais patrinkite mieles, suberkite cukrų ir šiltą vandenį. Visus šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol visiškai ištirps.
    2. Dubenyje pirštais patrinkite mieles, suberkite cukrų ir šiltą vandenį. Visus šiuos ingredientus sumaišykite šluotele, kol visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Į mielių mišinį įpilkite 2 šaukštus miltų. Išmaišykite šluotele ir palikite dubenį su šiuo mišiniu 15-20 minučių.
    3. Į mielių mišinį įpilkite 2 šaukštus miltų. Išmaišykite šluotele ir palikite dubenį su šiuo mišiniu 15-20 minučių.
  • Po 15-20 minučių mielės pradės veikti ir gausis putojantis mišinys.
    4. Po 15-20 minučių mielės pradės veikti ir gausis putojantis mišinys.
  • Reklama
  • Tada visus miltus persijokite į mielių mišinį, įpilkite druskos ir augalinio aliejaus.
    5. Tada visus miltus persijokite į mielių mišinį, įpilkite druskos ir augalinio aliejaus.
  • Užminkykite minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti.
    6. Užminkykite minkštą, prie rankų nelimpančią tešlą ir palikite pusvalandį pastovėti.
  • Reklama
  • Tada visą tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną tešlos dalį plonai iškočiokite, naudodami kočėlą (man skersmuo 26 cm).
    7. Tada visą tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną tešlos dalį plonai iškočiokite, naudodami kočėlą (man skersmuo 26 cm).
  • Pomidorus nuplaukite, nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu ir supjaustykite plonais puslankiais. Ant pusės iškočiotos tešlos uždėkite kel...
    8. Pomidorus nuplaukite, nusausinkite virtuviniu rankšluosčiu ir supjaustykite plonais puslankiais. Ant pusės iškočiotos tešlos uždėkite keletą pomidorų gabalėlių.
  • Reklama
  • Kumpį supjaustykite mažais kubeliais arba pagaliukais ir pusę uždėkite ant pomidorų.
    9. Kumpį supjaustykite mažais kubeliais arba pagaliukais ir pusę uždėkite ant pomidorų.
  • Sūrį sutarkuokite ir pusę paskleiskite ant kumpio.
    10. Sūrį sutarkuokite ir pusę paskleiskite ant kumpio.
  • Reklama
  • Laisva iškočiotos tešlos dalimi uždenkite įdarą. Užklijuokite kraštus pirštais arba šakute. Lygiai tą patį padarykite su likusia tešla ir...
    11. Laisva iškočiotos tešlos dalimi uždenkite įdarą. Užklijuokite kraštus pirštais arba šakute. Lygiai tą patį padarykite su likusia tešla ir įdaru.
  • Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėliokite dvi kalzones, ant kiekvienos padarykite po kelis įpjovimus, kad išeitų garai, paviršių...
    12. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos išdėliokite dvi kalzones, ant kiekvienos padarykite po kelis įpjovimus, kad išeitų garai, paviršių aptepkite plaktu kiaušiniu ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
  • Paruoštą kalzoną geriausia patiekti karštą.
    13. Paruoštą kalzoną geriausia patiekti karštą.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    14. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai