Burtininkai baltarusiškai

Burtininkai baltarusiškai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Klasikinis mėsos ir bulvių derinys gaminant maistą naudojamas įvairiausiais variantais. Vienu įdomiu patiekalu tiesiog noriu pasidalinti su jumis. Jei dar nebandėte, rekomenduoju! Noriu pridėti prie jūsų kulinarinės taupyklės šią šaunią idėją, kaip baltarusiškai pasigaminti „Burtininkus“. Subtilūs, burnoje tirpstantys bulvių blynai, įdaryti malta mėsa, yra sotūs, skanūs ir visai nesunkūs. Patiekalą galite patiekti su grietine ar kitu padažu pagal skonį, taip pat, pavyzdžiui, su daržovėmis.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    1 Kilogramas
  • Malta mėsa
    300 gramų (+ svogūnas ir česnakas nebūtinai)
  • Druskos ir pipirų
    pagal skonį
  • Aliejus
    pagal skonį (kepimui)
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite (kiauliena + jautiena – idealu), perkiškite per mėsmalę su svogūnais ir česnakais. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį...
    1. Mėsą nuplaukite (kiauliena + jautiena – idealu), perkiškite per mėsmalę su svogūnais ir česnakais. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
  • Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
    2. Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Perkelkite į kiaurasamtį, kad nutekėtų skysčio perteklius.
    3. Perkelkite į kiaurasamtį, kad nutekėtų skysčio perteklius.
  • Paimkite bulves ir suformuokite blyną. Į centrą sudėkite faršą. Atsargiai sulenkite, kad susidarytų pyragėlis.
    4. Paimkite bulves ir suformuokite blyną. Į centrą sudėkite faršą. Atsargiai sulenkite, kad susidarytų pyragėlis.
  • Reklama
  • „Burtininkus“ dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite ant stiprios ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    5. „Burtininkus“ dėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite ant stiprios ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada perkelkite į karščiui atsparią formą.
    6. Tada perkelkite į karščiui atsparią formą.
  • Reklama
  • Uždenkite folija ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 25-35 minutes. Gero apetito!
    7. Uždenkite folija ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, 25-35 minutes. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai